• Marathon Expo

Marathon Expo

expo744x456

In Sporthallen Zuid (Sporthallen Zuid, Burgerweeshuispad 54, 1076 EP Amsterdam) wordt in samenwerking met Run2Day een uitgebreide Marathon Expo gehouden. Diverse topmerken uit de sportartikelenbranche presenteren de nieuwste sportkleding, schoenen en andere attributen tegen aantrekkelijke prijzen. Ook de sponsors en suppliers van de TCS Amsterdam Marathon zijn aanwezig. Er is geen geldautomaat aanwezig op de Expo, bij de meeste stands kan wel gepind worden.

Openingstijden:

  • Vrijdag 19 oktober: 10.00 – 20.00
  • Zaterdag 20 oktober: 9.00 – 19.00
  • Zondag 21 oktober: 7.30 – 14.00

Merchandising
Op de Marathon Expo is een stand met official merchandise TCS Amsterdam Marathon. Er is TCS Amsterdam Marathon hardloopkleding van Mizuno verkrijgbaar. Net als diverse andere gadgets.

Startnummer en Runningshirt Mizuno ophalen
Per e-mail ontvang je alle informatie over het ophalen van jouw startnummer. Op vertoon van deze e-mail kun je jouw startnummer ophalen in Sporthallen Zuid. Vergeet jouw e-mail dus niet!

Als je meedoet aan de marathon of als je vooraf het Mizuno Runningshirt hebt besteld, dan ontvang je bij jouw startnummer een bon. Hiermee kun je op vrijdag, zaterdag en zondag (voor 14.00 uur) jouw runningshirt afhalen op de Marathon Expo in Hal 3 bij de stand pre-ordered running shirt. Zolang de voorraad strekt zijn de Mizuno Runningshirts te koop voor € 27,50 (incl. BTW). Er zijn heren en dames maten verkrijgbaar.

Meer informatie
Voor meer informatie over de Marathon Expo en hoe je standruimte kunt huren kun je een e-mail sturen naar Run2Day.