Kids Run Olympisch Kwartier

De inschrijving voor de Kids Run van de TCS Amsterdam Marathon is geopend. Er geldt een limiet van 1.000 kinderen voor de Kids Run. 

Schrijf je hier in


Na-inschrijving op Marathon Expo
Op donderdag 14, vrijdag 15 en zaterdag 16 oktober kun je op de Marathon Expo in Sporthallen Zuid een startnummer kopen tegen het na-inschrijftarief van € 5,00 per deelnemer, inclusief chip. Let op! Dit geldt alléén als de deelnemerslimiet van 1.000 kinderen nog niet is behaald. Op de dag zelf (zondag) is na-inschrijving niet meer mogelijk.

Starttijden

CategorieStarttijdStartvak
11, 12 en 13 jaar10.00 uurWit
9 en 10 jaar10.02 uurGeel
8 jaar10.04 uurRoze
7 jaar10.07 uurOranje
4, 5 en 6 jaar10.10 uurGroen
 
Bekijk hier de indeling van de startvakken en de plattegrond van het startgebied.

Parcous

Een gezellig parcours over 800 meter is uitgezet door het Olympisch Kwartier. Wist jij dat alle straatnamen in deze wijk zijn vernoemd naar Griekse godinnen? Ouders kunnen overal langs het parcours staan om de kids aan te moedigen. Voor kinderen van 4, 5 en 6 jaar (laatste startvak) is het toegestaan dat de ouders meelopen. Als je ouder bent, mogen jouw ouders je wel naar het startvak brengen en je weer ophalen bij de finish.

Finish en medaille

De finish is op de Afroditekade, waar jij jouw welverdiende medaille ontvangt.

Spetterend kinderfeest

Als je klaar bent met hardlopen, zijn er rondom het Olympisch Stadion nog veel leuke dingen te doen. Je kunt je laten schminken of springen op de springkussens. Er wordt ook een kinderdisco georganiseerd.

Fanzone Olympisch Stadion

Wil jij voor of na de Kids Run ook nog de toppers aanmoedigen in het Olympisch Stadion? Dan ben jij van harte welkom bij de speciale Kids Run Fan Zone! Juich jouw favoriet naar de finish! De eerste toplopers komen rond 11.00 uur over de finish. En wie weet zie jij wel wie de nieuwe Nederlands Kampioen op de marathon wordt? Toegang is vanaf tribune I/J, bereikbaar vanaf het Kids Plein (Cruyff Court).

Mizuno Raceshirt voor Kids

Wil jij de komende editie hardlopen in een écht hardloopshirt van de TCS Amsterdam Marathon? Dat kan! Het officiële Mizuno Raceshirt is dit jaar ook beschikbaar voor kids. Hoe gaaf is dat? Het shirt is voor slechts € 17,50 verkrijgbaar bij de Merchandise stand op de Marathon Expo.

Het shirt is verkrijgbaar in de maten 104, 116, 128, 140, 152 en 164.