Kids Run Olympisch Kwartier

De Kids Run vindt plaats tijdens de TCS Amsterdam Marathon. Deze 800 meter run is voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 13 jaar. De start is achter het stadion, nabij het Cruyff Court met een gezellig parcours door het Olympisch Kwartier. Er kunnen maximaal 1.000 kinderen meedoen aan de Kids Run.

Inschrijven

De inschrijving voor de Kids Run is nu geopend. Indien je op de dag zelf wilt inschrijven is dit ook nog mogelijk, je betaalt dan € 6,50.

Inschrijven

Starttijden

CategorieStarttijdStartvak
11, 12 en 13 jaar10.00 uurWit
9 en 10 jaar10.05 uurGeel
8 jaar10.10 uurRoze
7 jaar10.15 uurOranje
4, 5 en 6 jaar10.20 uurGroen
 
Bekijk hier de indeling van de startvakken en de plattegrond van het startgebied.

Parcours

Een gezellig parcours over 800 meter is uitgezet door het Olympisch Kwartier. Wist jij dat alle straatnamen in deze wijk zijn vernoemd naar Griekse godinnen? Ouders kunnen overal langs het parcours staan om de kids aan te moedigen. Voor kinderen van 4, 5 en 6 jaar (laatste startvak) is het toegestaan dat de ouders meelopen. Als je ouder bent, mogen jouw ouders je wel naar het startvak brengen en je weer ophalen bij de finish.

Finish en medaille

De finish is op de Afroditekade, waar jij jouw welverdiende medaille ontvangt. Finishen kan tot 10.45 uur.

Kinderfeest

Als je klaar bent met hardlopen, zijn er rondom het Olympisch Stadion nog veel leuke dingen te doen, zoals je laten schminken. Er wordt ook een kinderdisco georganiseerd.

Fanzone Olympisch Stadion

Wil jij voor of na de Kids Run ook nog de toppers aanmoedigen in het Olympisch Stadion? Dan ben jij van harte welkom bij de speciale Kids Run Fan Zone! Juich jouw favoriet naar de finish! De eerste toplopers komen rond 11.00 uur over de finish. En wie weet zie jij wel wie de nieuwe Nederlands Kampioen op de marathon wordt? Toegang is vanaf tribune K/L, bereikbaar vanaf het Kids Plein (Cruyff Court).

Mizuno Raceshirt voor Kids

Wil jij de komende editie hardlopen in een écht hardloopshirt van de TCS Amsterdam Marathon? Dat kan! Het officiële Mizuno Raceshirt is dit jaar ook beschikbaar voor kids. Hoe gaaf is dat? Het shirt is voor slechts € 17,50 verkrijgbaar bij de Merchandise stand op de Marathon Expo.

Het shirt is verkrijgbaar in de maten 104, 116, 128, 140, 152 en 164.