Verblijf 

Kom je van ver en doe je mee aan de TCS Amsterdam Marathon? Bekijk dan hieronder onze verblijf opties, zo ben je snel bij de start en hoef je geen uren te reizen voor de start van jouw run. 

Globalrunning.com

Globalrunning.com is de officiële travel partner van de TCS Amsterdam Marathon.

Dankzij onze jarenlange ervaring in de evenementen organisatie, zijn wij trots jou van dienst te mogen zijn gedurende de periode van de TCS Amsterdam Marathon. Als trotse partner voorzien wij vele lopers van hun hotelverblijf, transfers en vele andere diensten rondom de marathon. Onderstaand tref je een lijst aan van diensten/services welke wij bieden voor individuele lopers en groepen op maat:
  • Garandeerde startbewijzen
  • Hotel verblijf
  • Airport Transfers
  • Groepsreserveringen voor maaltijden
  • Transfers naar de Good Morning City Run (6.5 KM), de Marathon Expo en naar de start van de Marathon
  • Excursies en rondleidingen

Kom je met eigen vervoer naar Amsterdam? Ook dan heb jij misschien specifieke wensen voor jouw verblijf. Laat het ons weten! Wij kijken graag samen met je naar de opties om jouw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Kijk voor meer informatie over de arrangementen op Globalrunning.com.

Arrangement Westcord

WestCord Fashion Hotel Amsterdam
In het zuidwesten van Amsterdam bevindt zich het WestCord Fashion Hotel, tegenover het World Fashion Centre. Het Leidseplein en het Olympisch Stadion zijn in 10 minuten bereikbaar.
Het Leidseplein en het Olympisch Stadion zijn in 10 minuten bereikbaar. Om alvast warm te lopen benut u het Rembrandtpark naast het hotel of het Vondelpark dat op slecht tien minuten loopafstand ligt. Indien u wilt ontspannen kan dat door een bezoek aan het wellnesscentre The Wellness Garden om uw verblijf compleet te maken.

Bekijk de officiële website voor meer informatie.

Telefoon: +31 20 8100810
E-mail: fashion@westcordhotels.nl

Camping Zeeburg Amsterdam

Camping Zeeburg Amsterdam staat bekend om de tolerante en vriendelijke sfeer. Tijdens het marathon weekend maken we het je graag extra gemakkelijk.

Speciaal voor deelnemers van de Amsterdam marathon biedt Camping Zeeburg:
  • Verlaat uitchecken: 18.00 uur i.p.v. 10.00 uur
  • Rennersdiner op 16 oktober: vanaf 18.00 uur, prijs €13,00
  • Vervroegd ontbijt op 17 oktober: vanaf 06.30 uur, prijs €10,00
  • Taxibus naar de start van de marathon op 17 oktober: vanaf 7.30 uur, prijs €10,00

Wil je tijdens de marathon je bagage achterlaten en na afloop een douche nemen? Dat kan! Dit weekend is het (kosteloos) verlaat uitchecken tot 18.00 uur. Met ons speciale rennersdiner en het vervroegde ontbijt houden we natuurlijk rekening met de nodige energie voor alle inspanningen. Op zondagochtend is er ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de taxibus naar de start van de marathon. Er is altijd toegang tot een gratis Wi-Fi netwerk.

Camper/caravanplaatsen reserveren:
De camper/caravanplaatsen zijn ruim van opzet, voorzien van 10 ampère stroom.

Eco-cabin reserveren:
De vrolijk gekleurde eco-cabins zijn eenvoudige, comfortabele kamers. Beschikbaar voor 1, 2 en 4 personen en voorzien van bedlinnen, tafel en stoelen, verwarming en elektriciteit.

Reserveren kan via de mail, groups@campingzeeburg.nl. Vermeld in het onderwerp ‘Marathon 2021’. Je kan je dan ook meteen opgeven voor het diner, ontbijt, taxi-bus en/of de late checkout.

Voor extra informatie, check: www.campingzeeburg.nl.

Hoogtepunten Amsterdam

Bezoek tijdens jouw TCS Amsterdam Marathon verblijf de hoogtepunten van Amsterdam en omgeving!