Inschrijven Business Run

Kies voor een sportieve manier van teambuilding en daag je collega’s uit voor de TCS Amsterdam Marathon op zondag 20 oktober 2024. Met de TCS Marathon, Mizuno Halve Marathon én TCS 8 km Business Run is het evenement toegankelijk voor iedere werknemer. Met een prachtig parcours door de stad Amsterdam en de finish voor de eretribune in het Olympisch Stadion is een onvergetelijke dag voor jou en je collega’s en/of relaties gegarandeerd.

Inschrijven

Het is niet meer mogelijk om in te schrijven voor de TCS Amsterdam Marathon 2024, de limiet voor de Business Run is bereikt.
Businessteam
TCS Marathon 
€ 1.300,- (excl. BTW)

Inschrijven
Businessteam
Mizuno Halve Marathon 
€ 600,- (excl. BTW)

Inschrijven
Businessteam
TCS 8 km 
€ 375,- (excl. BTW)

Vanaf 18 maart
Informatie over betaling per factuur
Klik in het inschrijfformulier bij het tabblad 'betaling' (onder de gegevens die je hebt ingevuld) het vinkje 'factuuradres opgeven' aan. Vul hier alle gegevens in die op de factuur gewenst zijn. Druk vervolgens op de groene button 'betaal' Je kunt nu kiezen voor de optie 'Bank transfer'. Vul hier het e-mailadres in waar de betaallink naar toe gestuurd moet worden.

Staffelkorting

Bedrijven die meerdere teams afnemen, belonen wij met een korting. Hoe meer teams, hoe hoger de korting. De staffelkorting geldt ook wanneer je teams voor verschillende categorieën en afstanden met elkaar combineert.
Bij afname van 5 t/m 9 teams = 5% korting
Bij afname van 10 t/m 14 teams = 10% korting
Bij afname van 15 teams of meer = 15% korting

Businesspakket

Wanneer je inschrijft voor de Businss Run, is alles van start tot finish goed geregeld. Zo krijg je als bedrijf bij de TCS Amsterdam Marathon een gunstige startpositie, een teamfoto en exclusief toegang tot het Businessplein.

Bekijk het complete businesspakket

Ren tegen kanker en voor het leven 

Met jouw bedrijf of organisatie kun je grote impact maken. Ga samen met collega’s hardlopen voor KWF en haal geld op voor baanbrekend kankeronderzoek in het Cancer Center Amsterdam. Goed voor het teamgevoel én voor de gezondheid van je medewerkers.

Start een actie voor KWF

Samen voorbereiden op de TCS Amsterdam Marathon

Hardlopen.nl voor bedrijven – het vitaliteitsprogramma van de Atletiekunie – biedt dé oplossing voor een verantwoorde voorbereiding op jouw TCS Amsterdam Marathon. Wij bieden jou, samen met collega’s, hardlooptrainingen volledig op maat onder begeleiding van de beste trainers van de Atletiekunie. Daarnaast bieden wij:

  • Persoonlijke begeleiding in de vorm van individuele trainingsschema’s;
  • Mogelijkheid tot toevoegen van kracht- en bootcampoefeningen;
  • Adviezen en inspiratie op thema; voeding, training, rust en meer;
  • Flexibiliteit; trainingen bij jouw bedrijf of op een andere locatie.

Meer informatie

Vragen?

Bij vragen of meer informatie over de Business Run, kun je ons een e-mail sturen.
Inschrijven