Inschrijven Business Run

Kies voor een sportieve manier van teambuilding en daag je collega’s uit voor de TCS Amsterdam Marathon op zondag 15 oktober 2023. Met de TCS Marathon, Mizuno Halve Marathon én TCS 8 km Business Run is het evenement toegankelijk voor iedere werknemer. Met een prachtig parcours door de stad Amsterdam en de finish voor de eretribune in het Olympisch Stadion is een onvergetelijke dag voor jou en je collega’s en/of relaties gegarandeerd.

Inschrijven

Inschrijven voor de Business Run is mogelijk voor één van de drie onderstaande afstanden.
Informatie over betaling per factuur
Klik in het inschrijfformulier bij het tabblad 'betaling' (onder de gegevens die je hebt ingevuld) het vinkje 'factuuradres opgeven' aan. Vul hier alle gegevens in die op de factuur gewenst zijn. Druk vervolgens op de groene button 'betaal' Je kunt nu kiezen voor de optie 'Bank transfer'. Vul hier het e-mailadres in waar de betaallink naar toe gestuurd moet worden. In deze e-mail staat ook voor wanneer je de betaling voldaan moet hebben, om de startbewijzen definitief af te nemen.

Staffelkorting

Bedrijven die meerdere teams afnemen, belonen wij met een korting. Hoe meer teams, hoe hoger de korting. De staffelkorting geldt ook wanneer je teams voor verschillende categorieën en afstanden met elkaar combineert.
Bij afname van 5 t/m 9 teams = 5% korting
Bij afname van 10 t/m 14 teams = 10% korting
Bij afname van 15 teams of meer = 15% korting

Businesspakket

Bij afname van het Businesspakket is alles van start tot finish goed geregeld. Als bedrijf krijg je bij de TCS Amsterdam Marathon een gunstige startpositie, een teamfoto en exclusief toegang tot het Businessplein. Ondek alle extra's en schrijf jouw team in voor de Business Run.

Bekijk het complete businesspakket

Ren tegen kanker en voor het leven 

Met jouw bedrijf of organisatie kun je grote impact maken. Ga samen met collega’s hardlopen voor KWF en haal geld op voor baanbrekend kankeronderzoek. Goed voor het teamgevoel én voor de gezondheid van je medewerkers. De zichtbaarheid van jouw bedrijf tijdens het evenement onderstreept jullie maatschappelijke betrokkenheid. En haal je met jouw team minimaal € 7.500 op? Dan beloont KWF jullie met een gratis businesspakket!

Start een actie voor KWF

Vragen?

Bij vragen of meer informatie over de Business Run, kun je ons een e-mail sturen.