Good Morning City Run

Als onderdeel van de TCS Amsterdam Marathon wordt op zaterdag 16 oktober de Good Morning City Run georganiseerd. 

Foto's editie 2021
Tourits Run Amsterdam heeft alle hardlopers voorafgaand aan de start op de foto gezet.

Bekijk hier de foto's

Over de run

De gidsen van Tourist Run Amsterdam begeleiden je in groepjes van 10 tot 15 personen door Amsterdam, waar je kan genieten van alle historische en toeristische attracties. Er zijn twee prachtige routes. De route van 3,3 km brengt je onder andere langs de grachtengordel, de Bloemenmarkt, De Munt, het Rembrandtplein en het Museumplein. De route van 6 km voert je onder andere langs de grachtengordel, de Magere Brug, de Dam en het Museumplein. De gidsen houden een laag tempo aan. Genieten staat voorop!

  • Starten tussen 9.00 en 9.30 uur (iedere minuut vertrekt een groepje)
  • Start en finish is op het Museumplein, bij de Rembrandt van Gogh kiosk

Onderdeel van het inschrijfgeld is ondermeer een uniek polsbandje als bewijs van deelname, medische begeleiding, een consumptiebon voor koffie/thee en na afloop een flesjes AA en een reepje. Bovendien kun je een groepsfoto met jouw gids downloaden op www.touristrunamsterdam.com.

Extra te bestellen bij jouw inschrijving

Maak jouw inschrijving voor de Good Morning City Run compleet met een ademend functioneel Mizuno Raceshirt. De kosten voor dit exclusieve shirt bedragen € 25,- en zijn te bestellen bij jouw inschrijving. Klik hier voor meer informatie over het Mizuno Raceshirt.