Inschrijven en tarieven

De inschrijving voor de TCS Amsterdam Marathon 2021 is geopend. Stond jij ingeschreven voor de editie van 2020? Dan hebben wij jou per e-mail geïnformeerd over het omzetten van jouw startbewijs.Inschrijven regulier
Inschrijven Ren tegen kanker

Gratis startbewijsInschrijven Tour Operators 

Meer info

Tarieven

  • Nederlandse abonnees van Runner’s World ontvangen € 22,50 korting op het inschrijfgeld van de hele marathon.
  • Let op! Een officieel Mizuno Raceshirt is voor deelnemers aan de hele marathon bij het inschrijfgeld inbegrepen. Overige deelnemers kunnen dit shirt bestellen voor € 25,- per stuk. Het shirt is – zolang de voorraad strekt – ook op de Marathon Expo in Sporthallen Zuid te koop voor € 30,- per stuk. 
  • Leden van Le Champion, de organisator van de TCS Amsterdam Marathon, genieten van een ledenontvangst vlakbij de start en finish in het Olympisch Stadion (speciaal voor de hele marathonlopers) en leden aan de Mizuno Half Marathon en TCS 8 km starten gunstig vanuit het Le Champion Leden Start-vak.
Veelgestelde vragen
Voor alle vragen rondom de inschrijving en de coronamaatregelen tijdens de TCS Amsterdam Marathon, verwijzen wij naar onze veelgestelde vragen.

Startbewijs blijft geldig in het geval van afgelasting
Mocht de TCS Amsterdam Marathon in 2021 door corona niet door kunnen gaan, dan wordt jouw startbewijs doorgezet naar de editie van 2022. Meer hierover kun je terugvinden in onze Algemene Voorwaarden. Bij bevestiging van jouw inschrijving dien je akkoord te gaan met deze voorwaarden.

Extra te bestellen bij jouw inschrijvingMizuno Raceshirt

€ 25,-
Meer over dit shirt​​​Mizuno Raceshirt

€ 25,-
Meer over dit shirt​​​Pasta Party

€ 20,- 
Meer over de pasta party​​​


Le Champion lidmaatschap

€ 32,- 
Meer over het lidmaatschap

Medaille graveren

Iedere deelnemer ontvangt na de finish een unieke herinneringsmedaille. Wil je deze medaille nog specialer laten maken? Dan kun je na afloop bij de graveer-stand tussen het Olympisch Stadion en Sporthallen Zuid jouw naam en prestatie achterop de medaille laten graveren door middel van een laser. Als je vooraf de medaille gravering bestelt, kost deze optie € 8,00. Wanneer je ter plekke beslist om jouw medaille te laten graveren, dan betaal je € 10,00. 

Doneer voor kankeronderzoek in Amsterdam

TCS Amsterdam Marathon steunt dit jaar KWF Kankerbestrijding. 1 op de 3 Nederlanders krijgt kanker. Elke vijf minuten krijgt iemand de diagnose te horen. In dezelfde tijd loop jij ongeveer 1 kilometer.

TCS Amsterdam Marathon geeft alle deelnemers de mogelijkheid om bij inschrijving een vrijwillige donatie te doen aan KWF. Met jouw donatie steun je baanbrekend kankeronderzoek in het Amsterdam UMC Cancer Center Amsterdam. Ook kun je een gratis startnummer krijgen als je je laat sponsoren. Zo draag je bij met elke stap die je zet.