Inschrijven

Op dit moment is nog niet vastgesteld wanneer de inschrijving voor de TCS Amterdam Marathon 2021 van start gaat. Zodra wij hier meer duidelijkheid over hebben, maken wij dit bekend op onze website.

Stond jij ingeschreven voor de editie van 2020? Dan blijft jouw startbewijs inclusief bestelde extra’s geldig voor de editie van 2021. Voordat de inschrijving opengaat, zullen wij jou per e-mail informeren hoe je jouw oude startbewijs kunt omzetten naar de editie van 2021.Inschrijving binnenkort van start
Inschrijving Tour Operators 

Meer infoTCS 8K

€ 18,-
Houd mij op de hoogte

Tarieven

TCS Marathon € 90,-

Mizuno Halve Marathon € 34,-

TCS 8 km € 18,-

Kids Run € 3,50

Good Morning City Run € 10,-

  • Nederlandse abonnees van Runner’s World ontvangen € 22,50 korting op het inschrijfgeld van de hele marathon.
  • Let op! Een officieel Mizuno Raceshirt is voor deelnemers aan de hele marathon bij het inschrijfgeld inbegrepen. Overige deelnemers kunnen dit shirt bestellen voor € 25,- per stuk. Het shirt is – zolang de voorraad strekt – ook op de Marathon Expo in Sporthallen Zuid te koop voor € 30,- per stuk. 

Extra te bestellen bij jouw inschrijvingMizuno Raceshirt

€ 25,-
Meer over dit shirt​​​Mizuno Raceshirt

€ 25,-
Meer over dit shirt​​​Pasta Party

€ 20,- 
Meer over de pasta party​​​


Le Champion lidmaatschap

€ 32,- 
Meer over het lidmaatschap

Medaille graveren

Iedere deelnemer ontvangt na de finish een unieke herinneringsmedaille. Wil je deze medaille nog specialer laten maken? Dan kun je na afloop bij de graveer-stand tussen het Olympisch Stadion en Sporthallen Zuid jouw naam en prestatie achterop de medaille laten graveren door middel van een laser. Als je vooraf de medaille gravering bestelt, kost deze optie € 8,00. Wanneer je ter plekke beslist om jouw medaille te laten graveren, dan betaal je € 10,00. 

Donatie goede doel

We hebben ook dit jaar gekozen voor Amsterdam UMC, Cancer Center Amsterdam als ons goede doel. Dit kankerinstituut investeert in toponderzoek en de meest moderne technieken en faciliteiten voor een vroege diagnose en een betere behandeling van patiënten met kanker. Doe een donatie bij inschrijving en steun het goede doel. Klik hier voor meer informatie.

Business Run


Topatleten