Inschrijven en tarieven

De inschrijving voor de TCS Amsterdam Marathon 2022 is geopend.Inschrijven

regulier
Inschrijven Ren tegen kanker 

Meer infoInschrijven Tour Operators 

Meer info

Tarieven

  • Nederlandse abonnees van Runner’s World ontvangen € 22,50 korting op het inschrijfgeld van de hele marathon.
  • Leden van Le Champion, de organisator van de TCS Amsterdam Marathon, genieten van een ledenontvangst vlakbij de start en finish in het Olympisch Stadion (speciaal voor de hele marathonlopers) en leden aan de Mizuno Half Marathon en TCS 8 km starten gunstig vanuit het Le Champion Leden Start-vak.
Startnummer opsturen of ophalen
Kun jij in de dagen voorafgaand aan het evenement niet naar Amsterdam komen om jouw startnummer op te halen? Kies dan voor de optie om jouw startnummer per post op te laten sturen. De extra kosten voor het opsturen bedragen € 5,00 per startnummer. Deze optie is uiterlijk t/m maandag 27 september te bestellen. Startnummers van inschrijvingen na deze datum kunnen niet meer worden opgestuurd.

Het ophalen van jouw startnummer is alléén mogelijk op:
- Donderdag 14 oktober tussen 13.00 en 20.00 uur
- Vrijdag 15 oktober tussen 10.00 en 20.00 uur
- Zaterdag 16 oktober tussen 10.00 en 18.00 uur

Je kunt jouw startnummer niet ophalen op zondag 17 oktober.

Extra te bestellen bij jouw inschrijvingMizuno Raceshirt

€ 25,-
Meer over dit shirt​​​Mizuno Raceshirt

€ 25,-
Meer over dit shirt​​​Pasta Party

€ 22,50
Meer over de pasta party


Le Champion lidmaatschap

€ 32,- 
Meer over het lidmaatschap

Foto- en/of videopakket Marathon Photos

Het fotopakket van Marathon Photos bevat je persoonlijke foto's van de wedstrijd. Je ontvangt uiterlijk dinsdag na de race een e-mail met een link om jouw race foto's of fotocertificaat te downloaden, als aandenken aan jouw prestatie. Bestel dit pakket tijdens jouw inschrijving met € 10,00 korting (€ 29,90 in plaats van € 39,90).

Bekijk en download de HD video van jouw race voor € 5,00 in plaats van € 15,00 achteraf door dit pakket tijdens jouw inschrijving direct te bestellen. Je krijgt toegang tot de HD video opnamen en Marathon Photos garandeert dat elke loper op meerdere camerastandpunten zichtbaar is.

Medaille graveren

Iedere deelnemer ontvangt na de finish een unieke herinneringsmedaille. Wil je deze medaille nog specialer laten maken? Dan kun je na afloop bij de graveer-stand tussen het Olympisch Stadion en Sporthallen Zuid jouw naam en prestatie achterop de medaille laten graveren door middel van een laser. Als je vooraf de medaille gravering bestelt, kost deze optie € 8,-. Wanneer je ter plekke beslist om jouw medaille te laten graveren, dan betaal je € 10,-. 

Nederlands ontwerp
Voor het ontwerp van de medaille is gekozen voor een design van een Nederlandse producent. Koninklijke Begeer heeft een eeuwenlange ervaring in de ontwikkeling en productie van de mooiste herinneringen. Van medaille tot ambtsketen. Het vakmanschap is af te zien aan de kwaliteit en de uitstraling die ‘het handwerk’ aan het product mee geeft. De productie in Nederland zorgt voor een betrouwbare levertijd en een maatschappelijk verantwoord product, dat met zo min mogelijk belasting voor het milieu wordt gerealiseerd. Als organisatie zijn we bijzonder trots op het 'visitekaartje van de stad' dat we hiermee afgeven aan de deelnemers.

Doneer voor kankeronderzoek in Amsterdam

TCS Amsterdam Marathon steunt dit jaar KWF Kankerbestrijding. 1 op de 3 Nederlanders krijgt kanker. Elke vijf minuten krijgt iemand de diagnose te horen. In dezelfde tijd loop jij ongeveer 1 kilometer.

TCS Amsterdam Marathon geeft alle deelnemers de mogelijkheid om bij inschrijving een vrijwillige donatie te doen aan KWF. Met jouw donatie steun je baanbrekend kankeronderzoek in het Amsterdam UMC Cancer Center Amsterdam. Ook kun je een actiepagina aanmaken en je laten sponsoren. Zo draag je bij met elke stap die je zet.