Touroperators

De TCS Amsterdam Marathon is een unieke stadsmarathon met een snel parcours, dat lopers meeneemt op een schitterende route door Amsterdam. Deelnemers kunnen kiezen uit verschillende afstanden, variërend van de TCS Marathon tot de Mizuno Halve Marathon, de TCS 8 km en een Kids Run. Er is ook een Internationale Marathon Expo in het weekend van het evenement, een Good Morning City Run die start en finisht bij het Rijksmuseum en een speciale Pasta Party in het Olympisch Stadion de avond voor de marathon.

Als je een tour wilt organiseren die samenvalt met de TCS Amsterdam Marathon, is deelname aan het evenement in combinatie met een cultureel weekend in Amsterdam een lonende stedentrip. Het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum, het Stedelijk Museum voor moderne kunst en het Anne Frank Huis behoren tot de must-see attracties tijdens een bezoek aan deze unieke stad. Voor actief ingestelde reizigers hebben de stad en haar omgeving genoeg te bieden om van deze loop niet alleen een snelle, maar ook een onvergetelijke ervaring te maken voor lopers en hun vrienden en familie.

Touroperator Programma

Globalrunning.com is de officiële reispartner voor de TCS Amsterdam Marathon, Mizuno Halve Marathon en de TCS 8 km. Voor touroperators zijn er privé- en groepsregistratiepakketten voor alle evenementen beschikbaar, die kunnen worden aangepast aan de behoeften van jouw hardlopende reizigers. Deelnemers aan het programma hebben gegarandeerde startbewijzen en kunnen kiezen uit verschillende hotels, transfers, tours en excursies en ontvangen speciale voordelen in de loop van het event weekend. Ook de inschrijfprocedure is aangepast aan de behoeftes van groepen.

Wie kunnen we beter vragen dan de lokale lopers, toch?

Voor meer informatie kun je een e-mail sturen naar info@globalrunning.com of onze website bezoeken!

Tot ziens in Amsterdam! #thisrunamsterdam #globalrunningamsterdam