Businessplein

Op het Stadionplein bij het Amsterdamse Proeflokaal is het Businessplein. Het Businessplein is open van 07.00 tot 17.00 uur en alleen toegankelijk voor deelnemers aan de Business Run en Charity Run. Toegang is op basis van startnummer. Er is catering aanwezig op het plein (tegen betaling).

Inleveren kleding
Speciaal voor de deelnemers aan de Business Run en Charity Run is er een extra inleverpunt voor de kleding. Deze tent staat op het Businessplein. Het is niet verplicht jouw kleding hier in te leveren. Je mag de kleding ook inleveren op de plek waar de individuele deelnemers van de TCS 8 km, Mizuno Halve Marathon en TCS Marathon dit doen.

Teamfoto
Alle teams kunnen op het Businessplein een groepsfoto laten maken. Op vertoon van de toegestuurde bon kan de teamfoto gemaakt worden op de onderstaande tijdstippen. Vanaf woensdag 18 oktober zijn de foto’s te vinden op onze website.

  • TCS Marathon: 07.30 tot 08.30 uur
  • TCS 8 km: 08.30 tot 09.30 uur
  • Mizuno Halve Marathon: 11.45 tot 12.45 uur

Prijsuitreiking Business
Bij de Business Run zijn voor de drie snelste teams prijzen beschikbaar. Voor het klassement van de hele marathon gelden de netto-tijden van de eerste drie lopers per team en voor het klassement van de halve marathon en de 8 km gelden de netto-tijden van de eerste vijf lopers. De prijsuitreiking vindt plaats op het Businessplein.

  • Business Run TCS 8 km: 11.30 uur
  • Business Run TCS Marathon: 14.00 uur
  • Business Run Mizuno Halve Marathon: 15.30 uur