Businessplein

Op het Stadionplein bij het Amsterdamse Proeflokaal is het Businessplein. Het Businessplein is open van 7.30 tot 17.00 uur en alleen toegankelijk voor deelnemers aan de Business/Charity Run. Het startnummer is bewijs van toegang. Er is catering aanwezig op het plein (tegen betaling). 

Afhalen Mizuno Raceshirts
De officiële Mizuno Raceshirts zijn af te halen op het Businessplein bij het Amsterdamse Proeflokaal. Dit kan op zondag 17 oktober vanaf 8.30 uur. Extra shirts zijn alleen te koop op de Marathon Expo in Sporthallen Zuid (zolang de voorraad strekt).

Inleveren kleding
Speciaal voor de deelnemers aan de Business/Goede Doelen Run is er een extra inleverpunt voor de kleding. Deze tent staat op het Businessplein. Het is niet verplicht jouw kleding hier in te leveren. Je mag de kleding ook inleveren op de plek waar de individuele deelnemers van de TCS 8 km, Mizuno Halve Marathon en TCS Marathon dit doen.

Teamfoto
Alle teams kunnen op het Businessplein een groepsfoto laten maken. Op vertoon van de toegestuurde bon kan de teamfoto gemaakt worden op onderstaande tijdstippen. Vanaf woensdag 20 oktober zijn de foto’s de vinden op www.tcsamsterdammarathon.nl.
  • TCS Marathon: 7.30 – 8.15 uur
  • TCS 8 km: 8.30 – 9.30 uur
  • Mizuno Halve Marathon: 11.30 – 12.45 uur. 

Prijsuitreiking Business
Bij de Business Run zijn voor de drie snelste teams prijzen beschikbaar. De nettotijden van de eerste vijf lopers per team gelden. De prijsuitreiking vindt plaats op het Businessplein.
  • Business Run TCS 8 km: 12.00 uur
  • Business Run TCS Marathon: 14.30 uur
  • Business Run Mizuno Halve Marathon: 16.00 uur