Businessplein

Het Businessplein is op het Stadionplein, vlakbij Start Area B. Het Businessplein is open van 07.00 tot 17.00 uur en alleen toegankelijk voor deelnemers aan de Business Run. Het startnummer is het bewijs van toegang. Er is catering aanwezig op het plein (tegen betaling). De contactpersoon van het team ontvangt bij de ingang van het Businessplein een toegangsbandje voor zichzelf en voor ieder teamlid een consumptiebon voor een gratis welkomstdrankje.

Inleveren kleding
Speciaal voor de deelnemers aan de Business Run is er op het Businessplein een extra inleverpunt voor kleding. Het is niet verplicht jouw kleding hier in te leveren. Je mag de kleding ook inleveren op de plek waar de individuele deelnemers van de TCS 8 km, Mizuno Halve Marathon en TCS Marathon (Start Area A) dit doen.

Teamfoto
Alle teams kunnen een groepsfoto laten maken. De foto wordt gemaakt op het Businessplein. De foto’s zijn vanaf zondagavond terug te vinden op onze website.

  • TCS Marathon: 07.30 tot 08.30 uur
  • TCS 8 km: 08.30 tot 09.30 uur
  • Mizuno Halve Marathon: 11.45 tot 12.45 uur

Businessklassement
Bij de Business Run zijn voor de drie snelste teams prijzen beschikbaar. Voor het klassement van de hele marathon gelden de netto-tijden van de eerste drie lopers per team en voor het klassement van de halve marathon en de 8 km gelden de netto-tijden van de eerste vijf lopers.