Startbewijs: vraag & aanbod

Kun je op het laatste moment niet meedoen of ben je nog op zoek naar een startbewijs? Het gloednieuwe, 100% veilige Atleta Resale platform maakt het voor jou mogelijk, in het geval van verhindering of blessure, om jouw ticket veilig door te verkopen. Transparant, superveilig🛡️en snel!

Wil je een ticket verkopen?
  • Klik op onderstaande button
  • Kies voor 'Bied je ticket aan vanuit je dashboard'
  • Selecteer het ticket dat je wilt aanbieden en klik in jouw ticket op 'Gegevens' en 'Ticket doorverkopen'
  • Bepaal jouw ticketprijs en deel de registratielink met degene die jouw ticket overneemt óf bied jouw ticket aan voor 'Publieke doorverkoop'

Wil je een ticket kopen?
  • Klik op onderstaande button
  • Selecteer het gewenste ticket
  • Vul jouw gegevens in en bevestig
Let op! Je kunt de gegevens wijzigen t/m 9 september 2024. Latere wijzigingen worden niet meer meegenomen in de bestellingen. Dit betekent dat na deze datum de naam op het startnummer niet meer kan worden aangepast. 
Ben jij nog op zoek naar een startbewijs voor de TCS Marathon, Mizuno Halve Marathon, TCS 8 km of kun je helaas niet deelnemen en wil je jouw startbewijs verkopen? Op deze pagina bieden wij jou de kans om een startbewijs te kopen of verkopen.

Let op! Check van te voren goed de kleur van het startnummer dat je gaat overnemen. De kleur van het startvak bepaalt jouw starttijd, dit kan niet meer gewijzigd worden.

Startnummer overdragen
Overdragen kan via jouw persoonlijke dashboard. Ga naar 'Open dashboard' in jouw bevestigingsmail en open jouw registratie. Klik op jouw ticket om deze toe te wijzen aan iemand anders.
WAARSCHUWING! Er zijn helaas enkele oplichters actief op onze startbewijs & aanbod pagina. Wij trachten dit zo goed mogelijk te monitoren. Ben jij op zoek naar een startnummer? Wees dan alert en vraag om een bewijs dat de persoon daadwerkelijk een startnummer ter beschikking heeft. Het verkopen en/of kopen van een startbewijs is op eigen risico.