Startbewijs: vraag & aanbod

Normaal gesproken bieden we bij onze evenementen een vraag & aanbod pagina aan, voor iedereen die nog op zoek is naar startnummer of zijn/haar startnummer wilt verkopen.

Helaas zijn de afgelopen weken meerdere oplichters actief geweest op deze pagina voor de TCS Amsterdam Marathon. We hebben getracht dit zo goed mogelijk te monitoren, maar kunnen op dit moment dit onvoldoende voorkomen. We hebben daarom besloten deze mogelijkheid via onze website niet meer te faciliteren.

Mochten nieuwe ontwikkelingen zich voordoen, dan zullen wij dit op deze pagina vermelden. We vragen jullie begrip voor deze situatie.
Ben jij nog op zoek naar een startbewijs voor de TCS Marathon, Mizuno Halve Marathon, TCS 8 km of kun je helaas niet deelnemen en wil je jouw startbewijs verkopen? Op deze pagina bieden wij jou de kans om een startbewijs te kopen of verkopen.

Let op! Check van te voren goed de kleur van het startnummer dat je gaat overnemen. De kleur van het startvak bepaalt jouw starttijd, dit kan niet meer gewijzigd worden.

Startnummer overdragen
Overdragen kan via jouw persoonlijke dashboard. Ga naar 'Open dashboard' in jouw bevestigingsmail en open jouw registratie. Klik op jouw ticket om deze toe te wijzen aan iemand anders.
WAARSCHUWING! Er zijn helaas enkele oplichters actief op onze startbewijs & aanbod pagina. Wij trachten dit zo goed mogelijk te monitoren. Ben jij op zoek naar een startnummer? Wees dan alert en vraag om een bewijs dat de persoon daadwerkelijk een startnummer ter beschikking heeft. Het verkopen en/of kopen van een startbewijs is op eigen risico.