Hospitality

Doet jouw bedrijf mee aan de Business Run en wil je iets extra's doen voor jouw team(s)? Dan kun je vlakbij het Olympisch Stadion een eigen hospitalityruimte afhuren. Een eigen hospitalityruimte is ideaal voor het ontvangst van jouw teamlopers en collega's die komen aanmoedigen, maar natuurlijk ook voor het uitnodigen van relaties. In jullie eigen ruimte kun je elkaar ontmoeten voor de start, samen de laatste voorbereidingen treffen, na afloop de ervaringen uitwisselen en natuurlijk de sportieve prestaties vieren onder het genot van een hapje en een drankje.

Frans Otten Stadion

Huur een speciale ontvangstruimte in het Frans Otten Stadion, slechts 200 meter vanaf Sporthallen Zuid aan het IJsbaanpad. Een arrangement in het stadion kan bestaan uit:

  • Gereserveerde parkeerplaatsen;
  • Douche- en omkleedgelegenheid;
  • Catering vooraf en na afloop.

Voor meer informatie en de kosten: patrick@fransottenstadion.nl of 020-6628767.

Het Amsterdamse Proeflokaal

Tegenover het Olympisch Stadion, onder de luifel van Het Amsterdamse Proeflokaal, bevindt zich het Businessplein. Hier kunt u direct in de goede ‘flow’ komen met een laatste versnapering vóór de start. Maar ook na afloop kunt u bij ons terecht voor een heerlijk koud pilsje met een portie bitterballen.

Wilt u liever met uw team gebruik maken van één onze privé ruimtes? Dit is mogelijk op de eerste verdieping, Op Suyd, van Het Amsterdamse Proeflokaal. Hier kunt u zich omkleden en voorbereiden op de loop en na afloop kunt u elkaar hier weer ontmoeten om de behaalde prestatie te vieren. Interesse in één van onze ruimtes? Voor meer informatie en de kosten kunt u contact opnemen met Mariska Korte via: zalen@hetamsterdamseproeflokaal.nl of 020-3031422.

Uiteraard kunt u ons ook bellen om vooraf consumptiemunten te bestellen.


Stadionplein 300
1076 CK Amsterdam
020-3031422
info@hetamsterdamseproeflokaal.nl