Media

Voorafgaand aan de TCS Amsterdam Marathon wordt op donderdag de internationale persconferentie gehouden over het topdeelnemersveld. Op zondag, de dag van de TCS Amsterdam Marathon, wordt een persconferentie gehouden na afloop van de marathon met de winnaars.

Accreditaties voor de TCS Amsterdam Marathon kunnen worden aangevraagd door een e-mail te sturen.

Media in de persdatabase van Le Champion krijgen automatisch een uitnodiging voor zowel de persconferenties als het bijwonen van de TCS Amsterdam Marathon zelf. Daarnaast ontvangen zij automatisch onze persberichten. Wil je in deze database worden opgenomen, dan kun je dat via het bovenstaande e-mailadres laten weten.

TV uitzending

De TCS Amsterdam Marathon is op zondag 17 oktober live te volgen op Eurosport 1 van 9.25 tot 12.00 uur, op NH en AT5 vanaf 9.15 uur en op Ziggo Sport van 9.20 tot 12.00 uur. Daarnaast zendt NOS Studio Sport een 30 minuten durende samenvatting in de middag uit en een samenvatting van 5 minuten in de avonduitzending. BVN TV zendt bovendien wereldwijd een samenvatting uit. 

Wereldwijd is de TCS Amsterdam Marathon te zien in 120 landen bij 190 miljoen huishoudens, met live uitzendingen in Europa, Afrika, USA, Brazilië, China en een groot gedeelte van Azië en Australië.

De uitzending is daarnaast wereldwijd live te volgen op www.tcsamsterdammarathon.nl en op onze Facebook pagina, met commentaar van Eddy Jansen (NL) en Richard Nerurkar en Chris Dennis (ENG).

Bekijk hieronder de samenvatting van de wedstrijd van de TCS Amsterdam Marathon 2019.