Vrijwilligers

Een groot aantal vrijwilligers is ieder jaar in touw om de TCS Amsterdam Marathon tot een succes te maken. Zowel in de voorbereiding als op de dag zelf zijn zo’n 1.600 vrijwilligers nodig om diverse taken te vervullen. Assistentie bij het parkeren, het opbouwen en opruimen van de start en finish of een taak op het parcours zijn slechts enkele van de taken waarvoor vrijwilligers nodig zijn.

Wil jij ook de handen uit de mouwen steken, meld je dan via onderstaande button aan als vrijwilliger. In ons inroosteringssysteem kan je zien welke diensten nog beschikbaar zijn en waarop jij je nog kan inroosteren. Op de dag zelf krijg je een lunchpakket, het officiële Mizuno Racejack en het officiële Mizuno Raceshirt zodat je herkenbaar bent als vrijwilliger. Deze mag je na afloop mee naar huis nemen als herinnering.

Wil jij helpen als vrijwilliger?

Ben jij erbij? Registreer je dan als nieuwe vrijwilliger of log in met je account en meld je direct aan voor een dienst. Een e-mail sturen kan ook. Het e-mailadres is: vrijwilligers@lechampion.nl

Ja, ik wil graag helpen als vrijwilliger
Inschrijven