Mini Marathons 

Langs het officiële parcours van de TCS Amsterdam Marathon worden drie Mini Marathons georganiseerd over 1 km. Meedoen met de Mini Marathons betekent ook dat kinderen na afloop gelijk de Nederlandse en internationale toppers op de TCS Amsterdam Marathon kunnen aanmoedigen. Voor de Mini Marathons gelden geen deelnemerslimieten. 

Inschrijven

Inschrijven is mogelijk voor één van de drie onderstaande locaties. Het inschrijftarief is € 1,- per kind. De opbrengst komt geheel ten goede aan het Jeugdfonds Sport Amsterdam.

Mizuno Raceshirts voor Kids

Wil jij de komende editie hardlopen in een écht hardloopshirt van de TCS Amsterdam Marathon? Dat kan! Het officiële Mizuno Raceshirt is dit jaar ook beschikbaar voor kids. Hoe gaaf is dat? Het shirt is voor slechts € 17,50 verkrijgbaar bij de Merchandise stand op de Marathon Expo.

Het shirt is verkrijgbaar in de maten 104, 116, 128, 140, 152 en 164.

Parcours

De drie Mini Marathon vinden allemaal plaats langs het officiële parcours van de TCS Amsterdam Marathon. Blijf jij na jouw Mini Marathon nog even om de Nederlandse en internationale toppers van de TCS Amsterdam Marathon aan te moedigen?

Stadsdeel Zuid

Locatie: De Borcht (onder Amstelpark)
Warming-up: 08.50 uur
Startschot: 09.10 uur

Online inschrijven is t/m 14 oktober mogelijk via: www.talententent.nl

Stadsdeel Oost

Locatie: Galileïplantsoen/Radioweg
Warming-up: 09.45 uur
Startschot: 10.00 uur

Inschrijving ter plekke: vanaf 8.30 uur
Online inschrijven is mogelijk via w.schmidt@amsterdam.nl

Stadsdeel Zuid

Locatie: Olympiaplein
Warming-up: 12.10 uur
Startschot: 12.20 uur

Inschrijving ter plekke en start kinderfeest: vanaf 11.00 uur
Online inschrijven: www.combiwelsport.nl

Kinderfeest

Op alle drie de locaties zijn verschillende activiteiten voor kinderen met o.a. springkussens, muziek, atletiekmeerkamp, Eurobungee en een loterij met leuke prijzen!