Goede doel

Ren tegen kanker TCS Amsterdam Marathon

KWF Kankerbestrijding 
Met hoogtepunten als de start en finish in het Olympisch Stadion, de passage onder het Rijksmuseum door, de kilometers langs de Amstel en de ronde door het Vondelpark biedt de TCS Amsterdam Marathon een geweldige ervaring voor iedere hardloper.
 
De TCS Amsterdam Marathon steunt KWF Kankerbestrijding. De organisatie roept elke deelnemer op om bij te dragen aan baanbrekend kankeronderzoek in het Amsterdam UMC Cancer Center Amsterdam. Ren tegen kanker en vóór het leven tijdens de TCS Amsterdam Marathon! 

Jouw race maakt het verschil
Iedere Nederlander krijgt ooit te maken met kanker. Of je het nu zelf hebt, of iemand om wie je geeft, kanker ontwricht je leven. Voor al die mensen maakt KWF al 71 jaar het verschil. En jij kunt daaraan bijdragen.
Laat je sponsoren voor jouw deelname aan de TCS Amsterdam Marathon.
Regel zelf je startbewijs via de TCS Amsterdam Marathon en maak een actiepagina bij KWF. Met jouw eigen Ren tegen kanker-actiepagina is fondsenwerven makkelijker dan je denkt. Elke euro telt! Uiteraard steunt KWF jou in het ophalen van donaties, met tips, tricks en mooie voorbeelden van actievoerders die jou voorgingen.

Ik maak een actiepaginaKanker raakt iedereen: 1 op de 3 Nederlanders krijgt de diagnose. Dankzij wetenschappelijk onderzoek overleven steeds meer mensen de ziekte, maar nog altijd overlijden jaarlijks zo'n 45.000 Nederlanders aan kanker. Voor dit onderzoek is geld nodig, en daarin kun jij het verschil maken.