Goede doel

Ren tegen kanker TCS Amsterdam Marathon

Scoor snel de laatste beschikbare tickets via KWF!
KWF Kankerbestrijding
Voor het vierde jaar op rij kun je met je deelname aan de TCS Amsterdam Marathon in actie komen voor KWF Kankerbestrijding. Samen haalden we afgelopen jaren al bijna 2,5 miljoen euro op voor baanbrekend kankeronderzoek in het Cancer Center Amsterdam. Op naar de 4 miljoen! Help je mee?

KWF heeft de laatste tickets beschikbaar. Wil jij nog meedoen aan de TCS Amsterdam Marathon en met je run impact maken? Schrijf je dan hieronder in via KWF. Heb je al een ticket maar wil je alsnog impact maken, maak dan een actiepagina aan en laat je sponsoren.
Gratis startbewijs

Schrijf je in via KWF, maak een actiepagina en haal voor 20 augustus minimaal € 500 aan sponsorgeld op. KWF beloont jouw actie met een gratis startbewijs. Fondsenwerven doe je met jouw eigen Ren tegen kanker-actiepagina. KWF zal jou steunen in het ophalen van donaties, met tips, tricks en voorbeelden van actievoerders die jou voorgingen.

Schrijf je in via KWF
Maak een actiepagina

Wil je je wel laten sponsoren, maar wil je niet minimaal € 500 ophalen? Dan kun je zelf jouw startbewijs via de TCS Amsterdam Marathon regelen en alleen een actiepagina aanmaken. Hoeveel je ophaalt maakt niet uit: elke euro telt! Haal je toch € 500 of meer op? Dan ontvang je het unieke Ren tegen kanker-shirt.


Ik maak een actiepagina
Jouw race maakt het verschil
Iedere 5 minuten krijgt in Nederland iemand de diagnose kanker. In diezelfde tijd ren jij 1 kilometer. Of je het nu zelf krijgt of iemand om wie je geeft; kanker ontwricht je leven. KWF zet alles op alles om de impact van kanker te verminderen. 
 
Wij geven je de kans om de machteloosheid die je kunt voelen als je geraakt wordt door kanker, om te zetten in kracht. Ren tegen kanker, haal geld op voor belangrijk kankeronderzoek en draag bij aan de missie van KWF: Minder mensen die kanker krijgen, meer mensen die genezen en meer mensen die beter leven met en na kanker.
 
Tijdens vorige edities haalden we al bijna 2,5 miljoen euro op. Jouw race kan dus écht het verschil maken. Doe jij dit jaar ook mee?

Hardlopen voor een ander goed doel

Wil jij in actie komen voor een ander goed doel? Maak bij je inschrijving je eigen actiepagina aan voor een door jou gekozen goed doel en laat je sponsoren door familie, vrienden, kennissen en anderen om je deelname aan de TCS Amsterdam Marathon nog meer betekenis te geven.

Sta je al ingeschreven voor de TCS Amsterdam Marathon en wil je alsnog een actiepagina maken? Dat kan via je persoonlijke dashboard. Je vindt de link ook in de bevestigingsmail van je inschrijving.