NK Marathon 

Het Nederlands kampioenschap marathon vindt dit jaar plaats tijdens de 45e editie van de TCS Amsterdam Marathon op zondag 17 oktober 2021. De Atletiekunie heeft het Nederlands kampioenschap officieel toegewezen aan de TCS Amsterdam Marathon.

Inschrijven

Wil je deelnemen aan het NK Marathon in Amsterdam? Om te kunnen deelnemen dien je de Nederlandse nationaliteit te bezitten. Tevens dien je lid te zijn van de Atletiekunie en te beschikken over een door de Atletiekunie uitgegeven wedstrijdlicentie.

Houd mij op de hoogte

Startvakken

  • In startvak WIT starten NK deelnemers: Mannen Senioren, Vrouwen Senioren, M35, M40, M45, M50, M55. Op het startnummer is de kleur WIT aangegeven.
  • In startvak GEEL starten NK deelnemers: M60, M65, M70, M75, V35, V40, V45, V50, V55, V60, V65, V70. Op het startnummer is de kleur GEEL aangegeven.

Prijsuitreiking

De prijsuitreiking voor het NK Marathon zal om 12.00 uur voor de mannen en om 12.10 uur voor de vrouwen plaatsvinden op het veld in het Olympisch Stadion, na de internationale prijsuitreiking. Voor de categorie├źn masters is de prijsuitreiking om 13.30 uur op het Olympisch Plein. Het Olympisch Plein bevindt zich tegenover de internationale vlaggenparade en de I Amsterdam letters.

Tijdens de TCS Amsterdam Marathon kunnen atleten de officieuze uitslagen vinden op deze pagina. De link zullen we op zondagochtend 17 oktober plaatsen.