Marathon Expo

expo744x456

In Hal 1 en 2 in Sporthallen Zuid wordt in samenwerking met Run2Day een uitgebreide Marathon Expo gehouden. Diverse topmerken uit de sportartikelenbranche presenteren de nieuwste sportkleding, schoenen en andere attributen tegen aantrekkelijke prijzen. Er is tevens een gezellig Meetingpoint in Sportcafé Zuid. Ook de sponsors en suppliers van de TCS Amsterdam Marathon zijn aanwezig. Er is geen pinautomaat aanwezig op de Expo, bij de meeste stands kan wel gepind worden.

Openingstijden:

  • Vrijdag 13 October: 10.00 – 20.00
  • Zaterdag 14 October: 9.00 – 19.00
  • Zondag 15 October: 7.30 – 14.00

Startnummer ophalen
Per post ontvang je een brief met daarin alle informatie over het ophalen van jouw startnummer. Tegen inlevering van deze brief kun je jouw startnummer ophalen in Sporthallen Zuid in Hal 3. Vergeet jouw brief dus niet!

Runningshirt Mizuno
Als je meedoet aan de marathon of als je vooraf het Mizuno Runningshirt hebt besteld, dan ontvang je bij jouw startnummer een bon. Hiermee kun je op vrijdag, zaterdag en zondag (voor 14.00 uur) jouw runningshirt afhalen op de Marathon Expo in Hal 3 bij de stand pre-ordered running shirt. Zolang de voorraad strekt zijn de Mizuno Runningshirts te koop voor € 25,– (incl. BTW). Er zijn heren en dames maten verkrijgbaar.

Merchandising
Op de Marathon Expo is een stand met official merchandise TCS Amsterdam Marathon. Er is TCS Amsterdam Marathon hardloopkleding van Mizuno verkrijgbaar. Net als diverse andere gadgets.

Locatie
Sporthallen Zuid, Burgerweeshuispad 54, 1076 EP Amsterdam

Meer informatie
Voor meer informatie over de Marathon Expo en hoe je standruimte kunt huren kun je een e-mail sturen naar Run2Day.

Mis niets en ontvang het laatste hardloopnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief