Marathon Expo

Locatie: Sporthallen Zuid, Burgerweeshuispad 54, 1076 EP Amsterdam

Openingstijden:

  • Vrijdag 14 October: 10.00 – 20.00
  • Zaterdag 15 October: 9.00 – 19.00
  • Zondag 16 October: 7.30 – 14.00

Gratis toegang:
In Hal 1 en 2 in Sporthallen Zuid wordt een uitgebreide Marathon Expo gehouden, verzorgd door Runnersworld Sportzaken. Alle topmerken uit de sportartikelenbranche presenteren de nieuwste sportkleding, schoenen en andere attributen tegen aantrekkelijke prijzen. Er is tevens een gezellig Meetingpoint in Sportcafé Zuid. Ook de sponsors en suppliers van de TCS Amsterdam Marathon zijn aanwezig. Er is geen pinautomaat aanwezig op de Expo, bij de meeste stands kan wel gepind worden.

Plattegrond Expo 2015

kaart-expo
Klik hier voor een vergroting

Exposanten
Wil je weten welke exposanten er op de Marathon Expo 2015 staan? Bekijk deze lijst.

Startnummer ophalen
Per post ontvang je een brief met daarin alle informatie over het ophalen van jouw startnummer. Tegen inlevering van deze brief kun je jouw startnummer ophalen in Sporthallen Zuid in Hal 3. Vergeet jouw brief dus niet!

Runningshirt Mizuno
Als je meedoet aan de marathon of als je vooraf het Mizuno Runningshirt hebt besteld, dan ontvang je bij jouw startnummer een bon. Hiermee kun je op vrijdag, zaterdag en zondag (voor 14.00 uur) jouw runningshirt afhalen op de Marathon Expo in Hal 3 bij de stand pre-ordered running shirt. Zolang de voorraad strekt zijn de Mizuno Runningshirts te koop voor € 25,– (incl. BTW). Er zijn heren en dames maten verkrijgbaar.

Merchandising
Op de Marathon Expo is een stand met official TCS Amsterdam Marathon merchandise artikelen. Er is TCS Amsterdam Marathon hardloopkleding van Mizuno verkrijgbaar. Net als diverse andere gadgets. Zoals tegeltjes waarop je je eindtijd kunt intekenen, mokken, knuffels, petjes etc.

Informatie Marathon Expo? 
Voor meer informatie over de Marathon Expo en hoe je standruimte kunt huren kan je contact opnemen met:
Joost Bouwman / info@amsterdammarathonexpo.nl.
Rob Vreenegoor / info@runnersworldhaarlem.nl.

 

Mis niets en schrijf je in op de nieuwsbrief

 *
naam@bedrijf.nl