Tarieven

De inschrijving voor de TCS Amsterdam Marathon in 2019 is geopend. De 44e editie vindt plaats op zondag 20 oktober.

TCS Marathon € 77,50
Inschrijven
Mizuno Halve Marathon € 31,00
Inschrijven
TCS 8 km € 16,50
Inschrijven

Belgische deelnemers kunnen inschrijven via het Engelse formulier.
*Nederlandse leden van Runner’s World ontvangen € 22,50 korting op het inschrijfgeld van de hele marathon.

Let op!
In de prijs voor de hele marathon is het Mizuno Runningshirt inbegrepen. Dit herinneringsshirt van hoge kwaliteit heeft een aantrekkelijk design en neemt gemakkelijk vocht op. Overige deelnemers kunnen dit exclusieve shirt bij de voorinschrijving bestellen. De startnummers worden niet toegestuurd, maar dien je zelf af te halen in Sporthallen Zuid (Kijk hier voor de openingstijden van de Marathon Expo).

NK Marathon

Het Nederlands kampioenschap marathon vindt dit jaar plaats tijdens de TCS Amsterdam Marathon op zondag 20 oktober 2019. De Atletiekunie heeft het Nederlands kampioenschap officieel toegewezen aan de TCS Amsterdam Marathon. Met de toevoeging van de Nederlandse titelstrijd wordt een verdere impuls gegeven aan de 44e editie van de grootste marathon van Nederland.

NK Marathon
Meer informatie

Kids Run

Op zondag 20 oktober vindt er ook een Kids Run plaats. Kinderen tussen de 4 en 12 jaar kunnen meedoen aan een run van 700 meter. De finish vindt plaats in het Olympisch Stadion. 

Voorinschrijving
Je kunt je t/m 30 september inschrijven voor de Kids Run bij de TCS Amsterdam Marathon. De inschrijvingkosten bedragen in de voorinschrijving € 3,50 per deelnemer, inclusief chip. 

Na-inschrijving Expo
Op vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober kun je op de Marathon Expo een startnummer kopen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het na-inschrijf tarief. Deze bedragen € 5,00 per deelnemer, inclusief chip. 

Na-inschrijving startgebied Kids Run
In het startgebied van de Kids Run kan ook nog ingeschreven worden op zondag. De inschrijfkosten bedragen dan € 5,00 per deelnemer, zonder chip. Dat betekent dat er dan ook geen tijdregistratie wordt gemaakt bij de deelnemers. 

De opbrengst gaat naar het Ronald McDonald VU Huis/Kinderstad.

Kids Run € 3,50
Inschrijven

Business Run

Tijdens de TCS Amsterdam Marathon wordt voor teams van bedrijven een spectaculair loopevenement gehouden. Spectaculair omdat de combinatie van een parcours door de stad Amsterdam en een finish voor de eretribune in het Olympisch Stadion vele onvergetelijke momenten zal opleveren.

Alle bedrijven uit heel Nederland nodigen wij uit om mee te doen! De TCS Amsterdam Marathon is een ervaring om mee te maken als businessteam. 

Business Run Mizuno Halve Marathon eerste team € 595
Inschrijven
Business Run Mizuno Halve Marathon volgende team(s) € 425
Inschrijven
Business Run TCS 8 km eerste team € 325
Inschrijven
Business Run TCS 8 km volgende team(s) € 250
Inschrijven

Extra bij inschrijving

OVERIG
Mizuno Runningshirt (voorverkoop)    € 25,00
Mizuno Runningshirt (op de dag zelf) € 27,50
Pasta party € 17,50
Medaille graveren  € 6,50
Good Morning City Run € 10,00