Tarieven

De inschrijving voor de TCS Amsterdam Marathon 2020 is geopend!

TCS Marathon € 80,00
Inschrijven
Mizuno Halve Marathon € 32,00
Inschrijven
TCS 8 km € 17,00
Inschrijven

Belgische deelnemers kunnen inschrijven via het Engelse formulier.

Nederlandse abonnees van Runner’s World ontvangen € 22,50 korting op het inschrijfgeld van de hele marathon.

Let op! Een official Mizuno Raceshirt is voor deelnemers aan de hele marathon bij het inschrijfgeld inbegrepen. Overige deelnemers kunnen dit exclusieve shirt bestellen voor € 25,00 per stuk. Het shirt is – zolang de voorraad strekt – ook op de Marathon Expo in Sporthallen Zuid te koop voor € 30,00 per stuk.

Kids Run

Op zondag 18 oktober vindt er ook een Kids Run plaats. Kinderen tussen de 4 en 13 jaar kunnen meedoen aan een run van 700 meter. De finish vindt plaats in het Olympisch Stadion. Inschrijven kost € 3,50,-.  Na-inschrijving is nog mogelijk op de Marathon Expo en op de dag zelf bij de startlocatie. Klik hier voor meer informatie. 

Internationale Good Morning City Run

De TCS Amsterdam Marathon organiseert de internationale Good Morning City Run op zaterdag 17 oktober. Tijdens de Good Morning City Run zijn er twee prachtige routes: 3,3 of 6,5 km. De route van 3,3 km brengt je onder andere langs de grachtengordel, de Bloemenmarkt, De Munt, het Rembrandtplein en het Museumplein. De route van 6 km voert je onder andere langs de grachtengordel, de  Magere Brug, de Dam en het Museumplein. De gidsen houden een laag tempo aan. Genieten staat voorop! Inschrijven voor de Good Morning City Run kost € 10,-. Klik hier voor meer informatie. 

Business Run

De inschrijving voor de Business Run is geopend. Klik hier voor meer informatie.

Charity Run

De inschrijving voor de Charity Run is geopend. Klik hier voor meer informatie.