Tarieven

Inschrijven voor de TCS Amsterdam Marathon in 2019 is mogelijk t/m maandag 30 september of tot het bereiken van de deelnemerslimiet.

TCS Marathon € 77,50
Inschrijven
Mizuno Halve Marathon € 31,00
Inschrijven
TCS 8 km € 16,50
Inschrijven

Belgische deelnemers kunnen inschrijven via het Engelse formulier.

Nederlandse leden van Runner’s World ontvangen € 22,50 korting op het inschrijfgeld van de hele marathon.

Let op! Een ademend functioneel Mizuno TCS Amsterdam Marathon Runningshirt 2019 is voor deelnemers aan de hele marathon bij het inschrijfgeld inbegrepen. Overige deelnemers kunnen dit exclusieve shirt bestellen voor € 25,00 per stuk. Het shirt is – zolang de voorraad strekt – ook op de Marathon Expo in Sporthallen Zuid te koop voor € 27,50 per stuk.

NK Marathon

Het Nederlands kampioenschap marathon vindt dit jaar plaats tijdens de TCS Amsterdam Marathon op zondag 20 oktober 2019. De Atletiekunie heeft het Nederlands kampioenschap officieel toegewezen aan de TCS Amsterdam Marathon. Met de toevoeging van de Nederlandse titelstrijd wordt een verdere impuls gegeven aan de 44e editie van de grootste marathon van Nederland. Tijdens de TCS Amsterdam Marathon kunnen atleten naast het uitslagenbord op het Businessplein, dit jaar ook de uitslagen in de gaten houden via de uitslagenpagina op de website onder “onofficiële uitslagen”. 

Klik hier voor meer informatie en inschrijven. 

Kids Run

Op zondag 20 oktober vindt er ook een Kids Run plaats. Kinderen tussen de 4 en 12 jaar kunnen meedoen aan een run van 700 meter. De finish vindt plaats in het Olympisch Stadion. Klik hier voor meer informatie en inschrijven. 

Business Run

Inschrijven voor de Business Run is mogelijk t/m maandag 30 september 2019. Deelname is mogelijk met teams van minimaal vijf en maximaal tien personen. Klik hier voor meer informatie en inschrijven. 

Goede doelen

Inschrijven voor de Business Run is mogelijk t/m maandag 30 september 2019. Deelname is mogelijk met teams van minimaal vijf en maximaal tien personen. Voor meer informatie en inschrijven klik hier.