Tarieven

Inschrijven voor de TCS Amsterdam Marathon in 2019 is mogelijk t/m maandag 30 september of tot het bereiken van de deelnemerslimiet.

TCS Marathon € 77,50
Inschrijven
Mizuno Halve Marathon € 31,00
Inschrijven
TCS 8 km € 16,50
Inschrijven

Belgische deelnemers kunnen inschrijven via het Engelse formulier.

Nederlandse leden van Runner’s World ontvangen € 22,50 korting op het inschrijfgeld van de hele marathon.

Let op! Een ademend functioneel Mizuno TCS Amsterdam Marathon Runningshirt 2019 is voor deelnemers aan de hele marathon bij het inschrijfgeld inbegrepen. Overige deelnemers kunnen dit exclusieve shirt bestellen voor € 25,00 per stuk. Het shirt is – zolang de voorraad strekt – ook op de Marathon Expo in Sporthallen Zuid te koop voor € 27,50 per stuk.

NK Marathon

Het Nederlands kampioenschap marathon vindt dit jaar plaats tijdens de TCS Amsterdam Marathon op zondag 20 oktober 2019. De Atletiekunie heeft het Nederlands kampioenschap officieel toegewezen aan de TCS Amsterdam Marathon. Met de toevoeging van de Nederlandse titelstrijd wordt een verdere impuls gegeven aan de 44e editie van de grootste marathon van Nederland.

NK Marathon
Meer informatie

Kids Run

Op zondag 20 oktober vindt er ook een Kids Run plaats. Kinderen tussen de 4 en 12 jaar kunnen meedoen aan een run van 700 meter. De finish vindt plaats in het Olympisch Stadion. 

Voorinschrijving
Je kunt je t/m 30 september inschrijven voor de Kids Run bij de TCS Amsterdam Marathon. De inschrijvingkosten bedragen in de voorinschrijving € 3,50 per deelnemer, inclusief chip. 

Na-inschrijving Expo
Op vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober kun je op de Marathon Expo een startnummer kopen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het na-inschrijf tarief. Deze bedragen € 5,00 per deelnemer, inclusief chip. 

Na-inschrijving startgebied Kids Run
In het startgebied van de Kids Run kan ook nog ingeschreven worden op zondag. De inschrijfkosten bedragen dan € 5,00 per deelnemer, zonder chip. Dat betekent dat er dan ook geen tijdregistratie wordt gemaakt bij de deelnemers. 

De opbrengst gaat naar het Ronald McDonald VU Huis/Kinderstad.

Kids Run € 3,50
Inschrijven

Business Run

Inschrijven voor de Business Run is mogelijk t/m maandag 30 september 2019. Deelname is mogelijk met teams van minimaal vijf en maximaal tien personen.

Let op! Per aanmelding voor de Business Run betaal je het hoge tarief. Indien je voor jouw bedrijf tweemaal het inschrijfformulier invult, betaal je dus twee keer het hoge tarief. Het is niet mogelijk om twee verschillende aanmeldingen van hetzelfde bedrijf samen te voegen tot één aanmelding. De tarieven voor de Business Run zijn exclusief 21% BTW.

Business TCS Marathon eerste team € 1.425,-
Inschrijven
Business TCS Marathon volgende team(s) € 1.025,-
Inschrijven
Business Mizuno Halve Marathon eerste team € 595,-
Inschrijven
Business Mizuno Halve Marathon volgende team(s) € 425,-
Inschrijven
Business TCS 8 km eerste team € 325,-
Inschrijven
Business TCS 8 km volgende team(s) € 250,-
Inschrijven

Goede doelen

Inschrijven voor de Goede Doelen teams is mogelijk t/m maandag 30 september 2019. Deelname is mogelijk met teams van minimaal vijf en maximaal tien personen. Alleen goede doelen, die door de belastingdienst zijn aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI), kunnen aan de TCS Amsterdam Marathon deelnemen. 

Goede Doelen team TCS Marathon € 1.025,-
Inschrijven
Goede Doelen team Mizuno Halve Marathon € 425,-
Inschrijven
Goede Doelen team TCS 8 km € 250,-
Inschrijven