• Inschrijven

Inschrijven

TCS Amsterdam Marathon 2020
Inschrijven

Inschrijven voor de TCS Amsterdam Marathon is mogelijk t/m maandag 28 september 2020*. De inschrijving sluit eerder bij het bereiken van de deelnemerslimiet. De voorlopige limieten per afstand zijn:

  • TCS Marathon: 17.500
  • Mizuno Halve Marathon: 20.000
  • TCS 8 km: 7.500

*Mocht de TCS Amsterdam Marathon vanwege het coronavirus dit jaar niet door kunnen gaan, dan blijft jouw startbewijs inclusief bestelde extra’s geldig voor de editie van 2021.

TCS Amsterdam Marathon Start

TCS Marathon

Kies voor de klassieke afstand tijdens de meest internationale marathon van Nederland. Het parcours kent vele hoogtepunten door onze eigen unieke hoofdstad. De tijdslimiet is 6 uur. 

TCS Marathon € 80,00
Inschrijven

NK Marathon

Wil je deelnemen aan het NK Marathon in Amsterdam? Om te kunnen deelnemen aan het NK Marathon dien je de Nederlandse nationaliteit te bezitten. Tevens dien je lid te zijn van de Atletiekunie en te beschikken over een door de Atletiekunie uitgegeven wedstrijdlicentie.

NK Marathon € 80,00
Inschrijven

Mizuno Halve Marathon

Start jouw Mizuno Halve Marathon op de Stadionweg in Amsterdam en loop een prachtige route richting de finish in het Olympisch Stadion. Een unieke ervaring. De tijdslimiet is 2 uur en 50 minuten.

Mizuno Halve Marathon € 32,00
Inschrijven

TCS 8 km

TCS 8 km € 17,00
Inschrijven

Kids Run Olympisch Stadion

De Kids Run is een kinderloop die tijdens de TCS Amsterdam Marathon plaatsvindt. Kinderen van 4 t/m 13 jaar kunnen meedoen aan de loop van 700 meter die start achter het Olympisch Stadion nabij het Cruyff Court en vervolgens finisht in het bijzondere Olympisch Stadion. De tijdslimiet is 30 minuten. 

Kids Run € 3,50
Inschrijven

Internationale Good Morning City Run

Tijdens de internationale Good Morning City Run op zaterdag zijn er twee prachtige routes: 3,3 of 6,5 km. De route van 3,3 km brengt je onder andere langs de grachtengordel, de Bloemenmarkt, De Munt, het Rembrandtplein en het Museumplein. 

Good Morning City Run € 10
Inschrijven