• Inschrijven

Inschrijven

TCS Amsterdam Marathon 20 oktober 2019
Uitverkocht

De inschrijving voor de TCS Amsterdam Marathon is gesloten! 

De volgende limieten zijn vastgesteld:

  • TCS Marathon: 17.500
  • Mizuno Halve Marathon: 20.000
  • TCS 8 km: 7.500 
  • Kinderlopen: 3.000

TCS Marathon

Kies voor de klassieke afstand tijdens de meest internationale marathon van Nederland. Het parcours kent vele hoogtepunten door onze eigen unieke hoofdstad. De tijdslimiet is 6 uur. 

TCS Marathon € 77,50
Uitverkocht

NK Marathon

Wil je deelnemen aan het NK Marathon in Amsterdam op zondag 20 oktober 2019? Om te kunnen deelnemen aan het NK Marathon dien je de Nederlandse nationaliteit te bezitten. Tevens dien je lid te zijn van de Atletiekunie en te beschikken over een door de Atletiekunie uitgegeven wedstrijdlicentie.

NK Marathon € 77,50
Gesloten

Mizuno Halve Marathon

Start jouw Mizuno Halve Marathon op de Stadionweg in Amsterdam en loop een prachtige route richting de finish in het Olympisch Stadion. Een unieke ervaring. De tijdslimiet is 3 uur.

Mizuno Halve Marathon € 31,00
Uitverkocht

TCS 8 km

TCS 8 km € 16,50
Uitverkocht

Kids Run Olympisch Stadion

De Kids Run is een kinderloop die tijdens de TCS Amsterdam Marathon plaatsvindt. Kinderen van 4 t/m 12 jaar kunnen meedoen aan de loop van 700 meter die start achter het Olympisch Stadion nabij het Cruyff Court en vervolgens finisht in het bijzondere Olympisch Stadion. De tijdslimiet is 30 minuten. Na-inschrijving is nog mogelijk op de Marathon Expo en op zondag op de startlocatie.

Kids Run € 3,50
Gesloten

Good Morning City Run

Tijdens de Good Morning City Run zijn er twee prachtige routes: 3,3 of 6,5 km. De route van 3,3 km brengt je onder andere langs de grachtengordel, de Bloemenmarkt, De Munt, het Rembrandtplein en het Museumplein. 

Good Morning City Run € 10
Uitverkocht