Kinderlopen

Tijdens de TCS Amsterdam Marathon zijn er ook twee kinderlopen voor de kleine hardlooptalentjes. Zij kunnen kiezen uit de Kids Run of de Echo Mini Marathon.

De Kids Run is een kinderloop die tijdens de TCS Amsterdam Marathon plaatsvindt. Kinderen van 4 t/m 12 jaar kunnen meedoen aan de loop van 700 meter die start achter het stadion en finisht in het stadion.

Naast de Kids Run bij het Olympisch Stadion worden dit jaar ook weer 1 km recreatieloopjes georganiseerd voor de kinderen uit de buurt/wijk. Deze kilometerlopen voor kinderen tot en met 12 jaar worden op zondag 20 oktober 2019 op drie locaties gehouden:
– Stadsdeel Zuid: De Borcht (onder Amstelpark)
– Stadsdeel Oost: bij het Galileïplantsoen
– Stadsdeel Zuid: Olympiaplein

Kids Run

Inschrijven

Je kunt je t/m 16 september inschrijven voor de Kids Run bij de TCS Amsterdam Marathon. De inschrijfkosten zijn € 3,50 per deelnemer, inclusief chip. De opbrengst gaat naar het Ronald McDonald VU Huis/Kinderstad.

Je kan je op vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober inschrijven in Sporthallen Zuid in hal 3 bij de Helpdesk. Nainschrijving is ook mogelijk op de zondag van het evenement. Dit is mogelijk bij het Johan Cruyff Court achter het stadion. De na inschrijfkosten zijn dan € 5,00 per deelnemer, met chip. Er wordt geen tijdregistratie gemaakt bij de deelnemers van de na-inschrijving. 

Starttijden

Bekijk hier de starttijden en startvakken voor de Kids Run 

Parcours

Het parcours is ongeveer 700 meter.

Uitslagen en persoonlijk diploma

De uitslagen van de Kids Run worden direct na afloop gepubliceerd op www.tcsamsterdammarathon.nl. Daarnaast kun je via de uitslagen een persoonlijk diploma downloaden. Klik op je naam, print het diploma uit en hang het boven je bed!

Spetterend kinderfeest

Als je klaar bent met lopen zijn er nog heel veel leuke dingen om te doen. Je kunt je laten schminken of springen op de springkussens. Er wordt ook een kinderdisco georganiseerd.

Echo Mini Marathon

Stadsdeel Zuid
Locatie: De Borcht (onder Amstelpark)
Inschrijving ter plekke: vanaf 8.30 uur
Warming-up: om 9.30 uur
Startschot: 9.45 uur
Online inschrijven is t/m 18 oktober mogelijk via e-mail. Let op: voor deze locatie is er geen na-inschrijving ter plekke.

Stadsdeel Oost
Locatie: Galileïplantsoen/Radioweg
Inschrijving ter plekke: vanaf 9.00 uur
Warming-up: om 10.15 uur
Startschot: 10.30 uur
Online inschrijven is mogelijk via e-mail.

Stadsdeel Zuid
Locatie: Olympiaplein
Inschrijving ter plekke: vanaf 11.30 uur
Warming-up: om 12.50 uur
Startschot: 13.05 uur
Online inschrijven: www.combiwelsport.nl

Na afloop een spetterend kinderfeest 
Op alle drie de locaties zijn verschillende activiteiten voor kinderen met o.a. springkussens, muziek, atletiekmeerkamp, Eurobungee, loterij met leuke prijzen, etc.

KOSTEN € 1,- per deelnemer (ter plekke betalen). De opbrengst komt geheel ten goede aan het Ronald Mc Donald VU kinderstad.

DOE MEE en loop jouw eigen Mini TCS Amsterdam Marathon!

Parcours

Galileïplantsoen / Radioweg               

Amstelpark (de Borcht)

Olympiaplein

Aftermovie 2018