Kinderlopen

Kids Run € 3,50
Inschrijven

Tijdens de TCS Amsterdam Marathon zijn er ook meerdere onderdelen voor de kinderen. Zij kunnen kiezen uit de Kids Run bij het Olympisch Stadion of meedoen aan één van de Echo Mini Marathons langs het parcours.

De Kids Run is een kinderloop die tijdens de TCS Amsterdam Marathon plaatsvindt bij het Olympisch Stadion. Kinderen van 4 t/m 12 jaar kunnen meedoen aan de loop van 700 meter die start achter het stadion, nabij het Cruyff Court en vervolgens finisht in het Olympisch Stadion.

Naast de Kids Run worden dit jaar ook weer de populaire Echo Mini Marathons van 1 kilometer georganiseerd voor de kinderen uit de buurt/wijk. Deze kilometerlopen voor kinderen tot en met 12 jaar worden op drie locaties gehouden:
– Stadsdeel Zuid: De Borcht (onder Amstelpark)
– Stadsdeel Oost: bij het Galileïplantsoen
– Stadsdeel Zuid: Olympiaplein

Kids Run Olympisch Stadion

Online voorinschrijving

Je kunt je t/m 16 september online inschrijven voor de Kids Run van de TCS Amsterdam Marathon. De inschrijfkosten zijn € 3,50 per deelnemer, inclusief chip.

Na-inschrijving op Marathon Expo

Op vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober kun je op de Marathon Expo een startnummer kopen tegen het na-inschrijftarief van € 5,00 per deelnemer, inclusief chip.

Na-inschrijving op startlocatie Kids Run

In het startgebied van de Kids Run kun je op zondag 20 oktober nog inschrijven. De kosten zijn € 5,00 per deelnemer, zonder chip. Maak je gebruik van deze optie, dan wordt er dus geen tijdregistratie van jouw deelname gemaakt.

De opbrengst van de Kids Run Olympisch Stadion gaat naar het Ronald McDonald VU Huis / Kinderstad.

Starttijden

Bekijk hier de starttijden en startvakken voor de Kids Run 

Parcours

Het parcours is ongeveer 700 meter.

Uitslagen en persoonlijk diploma

De uitslagen van de Kids Run worden direct na afloop gepubliceerd op www.tcsamsterdammarathon.nl. Daarnaast kun je via de uitslagen een persoonlijk diploma downloaden. Klik op je naam, print het diploma uit en hang het boven je bed!

Spetterend kinderfeest

Als je klaar bent met lopen zijn er nog heel veel leuke dingen om te doen. Je kunt je laten schminken of springen op de springkussens. Er wordt ook een kinderdisco georganiseerd.

Echo Mini Marathon

Langs het parcours van de TCS Amsterdam Marathon worden drie Echo Mini Marathons georganiseerd over 1 kilometer. Meedoen met de Echo Mini Marathon betekent ook dat kinderen na afloop gelijk de Nederlandse en Internationale toppers op de TCS Amsterdam Marathon kunnen aanmoedigen.  Zie hieronder de drie locaties: 

Stadsdeel Zuid
Locatie: De Borcht (onder Amstelpark)
Inschrijving ter plekke: vanaf 8.30 uur
Warming-up: om 9.30 uur
Startschot: 9.45 uur
Online inschrijven is t/m 18 oktober mogelijk via e-mail. Let op: voor deze locatie is er geen na-inschrijving ter plekke.

Stadsdeel Oost
Locatie: Galileïplantsoen/Radioweg
Inschrijving ter plekke: vanaf 9.00 uur
Warming-up: om 10.15 uur
Startschot: 10.30 uur
Online inschrijven is mogelijk via e-mail.

Stadsdeel Zuid
Locatie: Olympiaplein
Inschrijving ter plekke: vanaf 11.30 uur
Warming-up: om 12.50 uur
Startschot: 13.05 uur
Online inschrijven: www.combiwelsport.nl

Na afloop een spetterend kinderfeest 
Op alle drie de locaties zijn verschillende activiteiten voor kinderen met o.a. springkussens, muziek, atletiekmeerkamp, Eurobungee, loterij met leuke prijzen, etc.

KOSTEN € 1,- per deelnemer (ter plekke betalen). De opbrengst komt geheel ten goede aan het Ronald Mc Donald VU kinderstad.

Parcours

Galileïplantsoen / Radioweg               

Amstelpark (de Borcht)

Olympiaplein

Aftermovie 2018