• Nieuws
  • MIZUNO X CEIZER | WAVE SKYRISE

MIZUNO X CEIZER | WAVE SKYRISE

De Wave Skyrise: een kleurrijke ode aan de TCS Amsterdam Marathon, die vanwege COVID-19 dit jaar helaas niet doorgaat. Pieter Ceizer en Mizuno willen met deze inspirerende hardloopschoen hardlopers motiveren met levendige kleuren en het originele ontwerp. Om met veel plezier te blijven trainen, zodat zij de volgende editie van de TCS Amsterdam Marathon weer topfit aan de start staan in het Olympisch Stadion. 

De in Parijs gevestigde kunstenaar en typograaf uit Amsterdam licht zijn opvallende ontwerp toe. ‘De kleuren vertegenwoordigen het Vondelpark, de grachten en de zomertijd in Amsterdam. De blauwachtige, groene tinten symboliseren de natuur, het park en de groene grachten. Het geel en oranje staat voor zonneschijn en de overgang van zomer naar herfst, wanneer alles wat groen is oranje en geel wordt. Je waardeert de veranderingen in de natuur en hoe vredig de stad Amsterdam wordt.’

Ceizer ontwierp naast de Wave Skyrise (hardlopen) ook de Sky Medal (sportstijl). Beide stijlen worden op 5 september 2020 in een limited edition uitgebracht bij Run2Day en geselecteerde retailers wereldwijd.

Marathon schoen 2020