Good Morning City Run

De TCS Amsterdam Marathon presenteert in 2019 voor de tiende keer de Good Morning City Run op zaterdag 19 oktober.

De gidsen van www.touristrunamsterdam.com begeleiden je in groepjes van 10 tot 15 personen door Amsterdam, waar je kan genieten van alle historische en toeristische attracties. Er zijn twee prachtige routes: 3,3 of 6,5 km. De route van 3,3 km brengt je onder andere langs de grachtengordel, de Bloemenmarkt, De Munt, het Rembrandtplein en het Museumplein. De route van 6 km voert je onder andere langs de grachtengordel, de  Magere Brug, de Dam en het Museumplein. De gidsen houden een laag tempo aan. Genieten staat voorop!

Good Morning City Run € 10,-
Inschrijven

Programma

  • Starten tussen 9.00 en 9.30 uur (iedere minuut vertrekt een groepje);
  • Start en finish is op het Museumplein.

Inschrijven
Inschrijven kan vooraf via de online inschrijving voor slechts € 10,00. Je kunt ook gebruikmaken van de na-inschrijving, dat is mogelijk op vrijdag 18 oktober bij de Helpdesk op de Marathon Expo (€ 15,00 pin) of op zaterdag 19 oktober bij de start op het Museumplein (€ 15,00 cash).

Onderdeel van het inschrijfgeld is ondermeer een uniek polsbandje als bewijs van deelname, medische begeleiding, een consumptiebon en na afloop een flesjes isostar en een sultana. Bovendien kan je een groepsfoto met jouw gids downloaden op www.touristrunamsterdam.com.