Businessruimte

Op de eerste verdieping van het Amsterdamse Proeflokaal (op het Stadionplein) is er speciaal voor deelnemers van de Business Run en Charity Run een ruimte gereserveerd. Deze ruimte is geopend van 7.30 tot 17.00 uur, er is catering aanwezig (tegen betaling). Toegang is op basis van startnummer en een coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app. Vergeet dan ook niet om een geldig ID-bewijs mee te nemen.

Inleveren kleding
Speciaal voor de deelnemers aan de Business Run en Charity Run is er op de eerste verdieping van het Amsterdamse Proeflokaal een extra inleverpunt voor de kleding. Het is niet verplicht jouw kleding hier in te leveren. Je mag de kleding ook inleveren op de plek waar de individuele deelnemers van de TCS 8 km, Mizuno Halve Marathon en TCS Marathon dit doen.

Teamfoto
Alle teams kunnen een groepsfoto laten maken. De foto wordt gemaakt op het terras van het Amsterdamse Proeflokaal (onder de luifel). Vanaf woensdag 20 oktober zijn de foto’s hier op de website te downloaden.

  • TCS Marathon: 7.30 – 9.00 uur
  • TCS 8 km: 8.30 – 9.45 uur
  • Mizuno Halve Marathon: 11.30 – 13.00 uur

Prijsuitreiking Business
Bij de Business Run zijn voor de drie snelste teams prijzen beschikbaar. De nettotijden van de eerste vijf lopers per team gelden. De prijsuitreiking vindt plaats op het terras van het Amsterdamse Proeflokaal (onder de luifel). 

  • Business Run TCS 8 km: 11.30 uur
  • Business Run TCS Marathon: 14.00 uur
  • Business Run Mizuno Halve Marathon: 15.30 uur