Sponsors stellen zich voor

Mizuno

In 1906 werd Mizuno Brothers Ltd. opgericht in Osaka, Japan, door de broers Rihachi en Rizo Mizuno. Door hun vernieuwende blik op de sportwereld en het aanbieden van steeds meer sportuitrusting op maat, begonnen zij kort daarna met de eigen productie van sportartikelen. In de loop der jaren verdiende Mizuno haar sporen ook in Europa in onder meer running, volleybal, handbal, korfbal, voetbal, tennis, judo en golf.

Tegenwoordig kiezen wereldwijd vele topatleten voor Mizuno. De superieure kwaliteit performance artikelen wordt bereikt door de toepassing van innovatieve technologie├źn, Japans vakmanschap en meer dan een eeuw aan ervaring.

Mizuno is al sinds 2000 trots hoofdsponsor van de TCS Amsterdam Marathon.

Meer informatie

 

Polar 

Polar streeft er al meer dan 40 jaar naar om sporters via de meest geavanceerde trainingsfuncties te helpen hun doelen te realiseren. Een marathon lopen is het sluitstuk van een lange voorbereiding die vaak bloed, zweet en tranen kost. Dankzij onze unieke expertise in meten en analyseren van trainingsdata zijn we de ideale partner voor elke hardloper die zijn resultaten wil verbeteren of zijn hardloopevent op een prettige manier wil uitlopen. Polar heeft hiervoor een uitgebreid assortiment producten, waaronder GPS sporthorloges, fitness trackers, trainingsapps en online diensten. Bovendien zullen alle bezoekers kennismaken met onze nieuwe producten tijdens de Marathon Expo.

Meer informatie


 

Globalrunning.com

Globalrunning.com is uw specialist voor loopevenementen over de gehele wereld. Dankzij onze vele jaren ervaring binnen de loop community met ons Nederlandse reislabel loopreizen.nl, weten wij wat lopers wensen en wat zij verwachten van een evenement en het verblijf.

Globalrunning.com is de geschikte partij die zorg kan dragen voor deelnemers en/of supporters van uw running event. Ons team kijkt er naar uit om uw hotel accommodatie voor u te verzorgen. Naast het verzorgen van uw accommodatie kunt u bij globalrunning.com terecht voor sightseeing tours, excursies en ontbijt, lunch en diner arrangementen. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van de mogelijkheden.

Meer informatie


 

Buko Infrasupport

Verkeersmaatregelen bij evenementen vragen om maatwerk. Want elk evenement is uniek en iedere locatie is anders. Of het nu gaat om een pleinconcert, een groot festival of een hardloopevenement, met ons innovatieve beleid, onze vakkennis en jarenlange ervaring zorgen wij samen voor verkeersveilige en representatieve evenementen. We geven gedegen adviezen, maken duidelijke mobiliteitsplannen, vragen de vergunning aan en regelen de uitvoer van begin tot eind. We werken met de nieuwste materialen en controleren alles tot in de puntjes. Overal in Nederland, want met onze acht vestigingen hebben we altijd een locatie dichtbij. 

Wij zijn BUKO Infrasupport, trotse partner van Le Champion.

Meer informatie