Verblijf

Kom je van ver en doe je mee aan de TCS Amsterdam Marathon? Bekijk dan hieronder onze verblijf opties, zo ben je snel bij de start en hoef je geen uren te reizen voor de start van jouw run.

Globalrunning.com

Globalrunning.com is de officiële travel partner van de TCS Amsterdam Marathon. 

Dankzij onze jarenlange ervaring in de evenementen organisatie, zijn wij trots jou van dienst te mogen zijn gedurende de periode van de TCS Amsterdam Marathon. Als trotse partner voorzien wij vele internationale lopers van hun hotelverblijf, transfers en vele andere diensten rondom de marathon. Onderstaand tref je een lijst aan van diensten/services welke wij bieden:

  • Airport Transfers
  • Hotel verblijf
  • Ontbijt, lunches en diners in het hotel
  • Transfers naar de Good Morning City Run (6.5 KM), de Marathon Expo en naar de start van de Marathon
  • Excursies

Kom je met eigen vervoer naar Amsterdam? Ook dan heb jij misschien specifieke wensen voor jouw verblijf. Laat het ons weten! Wij kijken graag samen met je naar de opties om jouw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Kijk voor meer informatie over de arrangementen op Globalrunning.com.

Heb je een andere vraag over de TCS Amsterdam Marathon? Kies dan op deze pagina voor de optie ‘nieuw ondersteuningsticket’. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Arrangement Westcord

WestCord Fashion Hotel Amsterdam
In het zuidwesten van Amsterdam bevindt zich het WestCord Fashion Hotel, tegenover het World Fashion Centre. Het Leidseplein en het Olympisch Stadion zijn in 10 minuten bereikbaar. Om alvast warm te lopen benut u het Rembrandtpark naast het hotel of het Vondelpark dat op slecht tien minuten loopafstand ligt. Indien u wilt ontspannen kan dat door een bezoek aan het wellnesscentre The Wellness Garden om uw verblijf compleet te maken.

Bekijk de officiële website voor meer informatie.

Telefoon: +31 20 8100810
E-mail: fashion@westcordhotels.nl

Hoogtepunten Amsterdam

Bezoek tijdens jouw TCS Amsterdam Marathon verblijf de hoogtepunten van Amsterdam en omgeving!