Marathon Expo

In Sporthallen Zuid (Sporthallen Zuid, Burgerweeshuispad 54, 1076 EP Amsterdam) wordt in samenwerking met Run2Day een uitgebreide Marathon Expo gehouden en ook kun je hier je startnummer ophalen. Diverse topmerken uit de sportartikelenbranche presenteren de nieuwste sportkleding, schoenen en andere attributen tegen aantrekkelijke prijzen. Ook de sponsors en suppliers van de TCS Amsterdam Marathon zijn aanwezig. Er is geen geldautomaat aanwezig op de Expo, bij de meeste stands kan wel gepind worden.

Openingstijden:

  • Vrijdag 18 oktober: 10.00 – 20.00
  • Zaterdag 19 oktober: 9.00 – 19.00
  • Zondag 20 oktober: 7.30 – 14.00

Merchandising

Op de Marathon Expo meteen in de eerste hal vind je een speciale stand met de officiële merchandise artikelen van de TCS Amsterdam Marathon. Bij deze stand is onder andere hardloopkleding van Mizuno te verkrijgen, net als diverse andere leuke gadgets.

Startnummer en Runningshirt Mizuno ophalen
Per e-mail ontvang je alle informatie over het ophalen van jouw startnummer. Op vertoon van deze e-mail kun je jouw startnummer ophalen in Sporthallen Zuid. Vergeet jouw e-mail dus niet!

Als je meedoet aan de marathon of als je vooraf het Mizuno Runningshirt hebt besteld, dan ontvang je bij jouw startnummer een bon. Hiermee kun je op vrijdag, zaterdag en zondag (voor 14.00 uur) jouw runningshirt afhalen op de Marathon Expo in Hal 3 bij de stand pre-ordered running shirt. Zolang de voorraad strekt zijn de Mizuno Runningshirts te koop voor € 27,50 (incl. BTW). Er zijn heren en dames maten verkrijgbaar.

Meer informatie
Voor meer informatie over de Marathon Expo en hoe je standruimte kunt huren kun je een e-mail sturen naar Run2Day.