Marathon Expo

In Sporthallen Zuid (Sporthallen Zuid, Burgerweeshuispad 54, 1076 EP Amsterdam) wordt in samenwerking met Run2Day een uitgebreide Marathon Expo gehouden. Op de Marathon Expo kun je ook je startnummer ophalen. Diverse topmerken uit de sportartikelenbranche presenteren de nieuwste sportkleding, hardloopschoenen en andere attributen tegen aantrekkelijke prijzen. In totaal zijn er meer dan 50 nationale en internationale exposanten aanwezig. Ook de sponsors en suppliers van de TCS Amsterdam Marathon zijn aanwezig.

De openingstijden van de Internationale Marathon Expo zijn: 

  • Vrijdag 18 oktober: 10.00 – 20.00 uur
  • Zaterdag 19 oktober: 9.00 – 19.00 uur
  • Zondag 20 oktober: 7.30 – 14.00 uur

Er is geen geldautomaat aanwezig op de Expo, bij de meeste stands kan wel gepind worden.

Download de plattegrond hier.

Startnummer en Mizuno Raceshirt ophalen

Per e-mail ontvang je alle informatie over het ophalen van jouw startnummer. Op vertoon van deze e-mail kun je jouw startnummer ophalen in Sporthallen Zuid. Vergeet jouw e-mail dus niet!

Als je meedoet aan de marathon of als je vooraf het Mizuno Raceshirt hebt besteld, dan ontvang je bij jouw startnummer een bon. Hiermee kun je op vrijdag, zaterdag en zondag (voor 14.00 uur) jouw Raceshirt afhalen op de Marathon Expo in Hal 3 bij de stand pre-ordered raceshirt. Zolang de voorraad strekt zijn de Mizuno Raceshirts te koop voor € 27,50 (incl. BTW) bij de merchandising stand in Hal 1 van de Marathon Expo. Er zijn heren en dames maten verkrijgbaar.

Merchandising

Op de Marathon Expo meteen in de eerste hal vind je een speciale stand met de officiële merchandise artikelen van de TCS Amsterdam Marathon 2019. Bij deze stand is onder andere hardloopkleding van Mizuno te verkrijgen, net als diverse andere leuke gadgets. 

Klik hier voor meer informatie over de merchandise kleding.

Meer informatie
Voor meer informatie over de Marathon Expo en hoe je standruimte kunt huren, kun je een e-mail sturen naar Run2Day.