• Verzorging 8 km

Verzorging 8 km

Verzorgingsposten
Langs het parcours tref je een aantal spons- en verzorgingsposten aan waar water en sportdrank (Isostar) voorradig zijn. Tevens vind je hier toiletten en een medische post.

– 5 km – Isostar – fruit (bananen) – drinkwater – sponzen
– na de finish buiten het stadion – Isostar – fruit (bananen) – drinkwater – sponzen

Onderweg wordt Isostar uitgedeeld in bekers (0,15). Bij de finish ontvangen alle deelnemers een flesje (0,33) Isostar.

Medische verzorging
Om je fysieke veiligheid zowel voor, tijdens als na het lopen te bewaken is een groot aantal medewerkers van het Rode Kruis aanwezig. Bij het team van het Nederlands Genootschap van Sportmassage in de Sporthallen Zuid kun je terecht voor een uitgebreide sportmassage. Je kunt uiteraard gratis gebruikmaken van de diensten van deze beide organisaties. Heb je tijdens de race hulp nodig, begeef je je dan in een rustig tempo naar de eerstvolgende spons- en verzorgingspost. Hier word je opgevangen door medewerkers van het Rode Kruis. Voor noodgevallen is achter de finish een verzorgingspost ingericht.

Sportmassage
NGS200x51Bij het team van het Nederlands Genootschap van Sportmassage (NGS), team Noord-Holland II, in de Sporthallen Zuid kun je terecht voor een sportmassage. Dit is mogelijk tussen 8.30 en 17.00 uur. Je kunt uiteraard gratis gebruikmaken van de massage.

Dopingcontrole
Wedstrijdlopers van de hele marathon kan worden verzocht hun medewerking te verlenen aan de gebruikelijke dopingcontrole.