Startnummer

Heb jij vragen over jouw TCS Amsterdam Marathon startnummer? Bekijk hier alle informatie over de startnummers.

Startnummer

Startnummers worden niet opgestuurd naar jouw adres. In de week voor het evenement ontvang je per e-mail alle informatie over het ophalen van jouw startnummer. Op vertoon van jouw e-mail kun je jouw startnummer ophalen op de Marathon Expo in Sporthallen Zuid (vlakbij het Olympisch Stadion). Vergeet jouw e-mail dus niet!

Als je meedoet aan de marathon of als je vooraf het Mizuno Runningshirt hebt besteld, dan zit er onder jouw startnummer een bon. Hiermee kun je op vrijdag, zaterdag en zondag (voor 14.00 uur) jouw runningshirt afhalen op de Marathon Expo in Hal 3 bij de stand pre-ordered running shirt.

De openingstijden van de Marathon Expo:
Vrijdag 15 oktober 10.00 – 20.00 uur
Zaterdag 16 oktober 9.00 – 19.00 uur
Zondag 17 oktober 7.30 – 14.00 uur

Afstand wijzigen

Heb jij niet genoeg kunnen trainen of ben je geblesseerd geraakt en kan jij niet meer je gekozen afstand hardlopen? Dan kun je tijdens het evenement kiezen voor een kortere afstand.

Als je kiest voor een wijziging van:

TCS Marathon naar Mizuno Halve Marathon: Haal eerst je startnummer op in hal 3 van Sporthallen Zuid. Met jouw startnummer kan je langskomen bij de Helpdesk van Le Champion (in dezelfde hal). Bij de Helpdesk zorgen we ervoor dat je een nieuw startnummer ontvangt voor de Mizuno Halve Marathon.
Mizuno Halve Marathon naar TCS 8 KM: Je hoeft niets te doen. Je kan met jouw startnummer voor de Mizuno Halve Marathon, in het vergelijkbare startvak van de TCS 8 KM starten.
TCS Marathon naar TCS 8 KM: Je hoeft niets te doen. Je kan met jouw startnummer voor de TCS Marathon, in het vergelijkbare startvak van de TCS 8 KM starten.

Je krijgt geen restitutie van het inschrijfgeld. Wel behoud je het Mizuno Runningshirt, indien je je hebt ingeschreven voor de hele marathon.

Let op! Een langere afstand is dus niet mogelijk!

Startnummer annuleren

Annuleren is niet meer mogelijk. We adviseren je in dit geval om je inschrijving over te dragen of te verkopen aan een andere sporter, bijvoorbeeld via de vraag & aanbod pagina.

Startnummer overdragen

Je kunt je startbewijs overdragen via je persoonlijke account. Je logt in op je persoonlijke account met je e-mailadres en wachtwoord. Indien je voor de eerste keer in hebt geschreven, heb je je wachtwoord ontvangen in je bevestigingsemail. Indien je je wachtwoord niet meer weet kun je kiezen voor ‘wachtwoord vergeten’.
Wanneer je ingelogd bent op jouw persoonlijke account kies je voor de optie ‘Registratie overdragen’. Je vult hier het e-mailadres van de nieuwe deelnemer in. Deze ontvangt een e-mail om de registratie overdracht te voltooien.

Let op! De naam op het startnummer en startvak kan niet meer gewijzigd worden. Je start dus is het startvak van de vorige deelnemer. Wel wordt de naam in het systeem veranderd, dus de naam komt goed in de uitslagen. De overdracht is voor eigen risico. Overdragen is mogelijk tot vrijdag 15 oktober 11.59 uur.

Startvakken

De startvakken zijn ingedeeld op basis van de verwachtte eindtijd die jij hebt ingevuld tijdens jouw inschrijving. De verwachtte eindtijd kan niet meer gewijzigd worden.
Mocht je toch in een ander startvak willen starten, dan kan je altijd later starten. Eerder starten mag niet, later wel.