Sponsors stellen zich voor

Over Mizuno
In 1906 werd Mizuno Brothers Ltd. opgericht in Osaka, Japan, door de broers Rihachi en Rizo Mizuno. Door hun vernieuwende blik op de sportwereld en het aanbieden van steeds meer sportuitrusting op maat, begonnen zij kort daarna met de eigen productie van sportartikelen. In de loop der jaren verdiende Mizuno haar sporen ook in Europa in onder meer running, volleybal, handbal, korfbal, voetbal, tennis, judo en golf.

Tegenwoordig kiezen wereldwijd vele topatleten voor Mizuno. De superieure kwaliteit performance artikelen wordt bereikt door de toepassing van innovatieve technologieën, Japans vakmanschap en meer dan een eeuw aan ervaring.

Mizuno is al sinds 2000 trots hoofdsponsor van de TCS Amsterdam Marathon.

Meer informatie: www.mizuno.nl.


Polar
Polar streeft er al meer dan 40 jaar naar om sporters via de meest geavanceerde trainingsfuncties te helpen hun doelen te realiseren. Een marathon lopen is het sluitstuk van een lange voorbereiding die vaak bloed, zweet en tranen kost. Dankzij onze unieke expertise in meten en analyseren van trainingsdata zijn we de ideale partner voor elke hardloper die zijn resultaten wil verbeteren of zijn hardloopevent op een prettige manier wil uitlopen. Polar heeft hiervoor een uitgebreid assortiment producten, waaronder GPS sporthorloges, fitness trackers, trainingsapps en online diensten. Bovendien zullen alle bezoekers kennismaken met onze nieuwe producten tijdens de Marathon Expo.

Meer informatie: www.polar.com/nl


De Telegraaf
De Telegraaf is één van de belangrijkste nieuwsmerken in Nederland. De behoefte van de consument staat centraal. De Telegraaf staat dichtbij haar lezers/bezoekers en vertelt wat er gebeurt in hun leefwereld, in Nederland en de rest van de wereld. De journalisten van De Telegraaf verzorgen 24 uur per dag actueel nieuws en achtergronden op het gebied van nieuws, sport, finance en entertainment. Volg het laatste sportnieuws, prestaties, standen en achtergronden in Dagblad De Telegraaf en op www.telegraaf.nl/sport


Nationale Nederlanden 

Wat belangrijk is voor jou, is belangrijk voor ons, want er is maar één Nederlander zoals jij. Iedereen loopt voor het bereiken van een doel. Van een gezonder leven, vrijheid in je hoofd, tot het realiseren van een sportieve prestatie. Het maakt niet uit wie je bent of welke afstand je loopt, wij helpen bij het bereiken van al die persoonlijke hardloopdoelen. Door uit te dagen, aan te moedigen, te begeleiden en mee te juichen na het bereiken van de finish.

Nationale-Nederlanden.
Supporter van alle hardlopers.

Nationale-Nederlanden, onderdeel van NN Group, is in 2014 gestart met sponsoractiviteiten in de hardloopsport. Inmiddels zijn we de trotse sponsor van bijna 60 hardloopevenementen in Europa en Japan, waaronder de NN Marathon Rotterdam en NN Egmond Halve Marathon. Daarnaast zijn we de trotse sponsor van het eerste hardloopteam ter wereld: het NN Running Team. De sponsoractiviteiten zijn erop gericht om mensen te helpen bij het behalen van hun sportieve doelen. Dit gebeurt onder andere door begeleiding met het pacing team en activaties zoals de Hardloopsupporter en het Juichmoment. “Met deze activiteiten willen we lopers stimuleren hun doel te behalen of te vieren dat hun doel is behaald.” aldus Remco Barbier, Manager Branding van NN Group.

Klik hier voor meer informatie. 

Mis niets en ontvang het laatste hardloopnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief