Official merchandise


Official Merchandising Mizuno en Le Champion
Ook dit jaar brengt Le Champion in samenwerking met Mizuno een officiële merchandise collectie, bestaande uit hoodies, shirts, shorts en tights. De kwalitatief hoogwaardige kleding heeft typische running- en Amsterdam prints en is een mooi aandenken aan deze speciale dag! De officiële merchandise kleding is alleen verkrijgbaar op de Marathon Expo van vrijdag 19 t/m zondag 21 oktober.

Mizuno Wave Ultima 10 – Amsterdam Marathon edition – “Dutch Masters”
Mizuno brengt de kunst van het hardlopen in beeld in het bijzondere design van de Wave Ultima 10 – Amsterdam Marathon-editie. Mizuno refereert daarbij aan de vele Hollandse Meesters die Nederland rijk is. Deze unieke hardloopschoen brengt sport, de stad en cultuur samen. De Wave Ultima 10 combineert maximale demping met veel comfort. Deze neutrale runningschoen is daarmee ideaal voor jouw wekelijkse
runs en in exclusieve oplage verkrijgbaar bij Run2Day.


Gratis souvenirs

Een bezoek aan de TCS Amsterdam Marathon is niet compleet zonder leuk aandenken. Daarom krijg je bij alle aankopen
vanaf € 100 in de Official Merchandise en Mizuno stand gratis een luxe shopper bag. Nog mooier: bij aanschaf van een paar Mizuno schoenen, ontvang je daarnaast ook nog een paar gratis klompsloffen! 

Hardlopen is als een waar meesterwerk 


Mizuno Runningshirts

Een ademend functioneel Mizuno runningshirt is voor deelnemers aan de hele marathon bij het inschrijfgeld inbegrepen. Overige deelnemers die het shirt nog niet hebben besteld bij inschrijving kunnen deze – zolang de voorraad strekt – ook in de Sporthallen Zuid kopen voor € 27,50 per stuk. Voor het eerst maakt Mizuno gebruik van de zogeheten Drydye® techniek. Een revolutionaire techniek waarbij shirts droog geverfd worden op basis van CO2, in plaats van water. Mizuno bespaart tijdens de productie maar liefst 25 liter per shirt!

 

 

Mis niets en ontvang het laatste hardloopnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief