• Official merchandise

Official merchandise


 

 

 

 

 

 

Mizuno heeft in samenwerking met de Amsterdamse street artist Hero de Janeiro een speciale collectie met officiële merchandise voor de TCS Amsterdam Marathon ontworpen. Zijn designs zijn gebaseerd op zijn kleurrijke werk uit de Wijdesteeg, en daardoor zijn alle items stuk voor stuk collectors items en een blijvende herinnering aan jouw deelname. De merchandise is alleen verkrijgbaar op de Marathon Expo van vrijdag 13 t/m zondag 15 oktober, maar de gelimiteerde marathonschoen is vanaf nu al verkrijgbaar bij Run2Day.

Hero de Janeiro
Bekijk de video waarin één van ’s werelds bekendste straatartiesten zich voorstelt en vertelt over zijn bijzondere samenwerking met Mizuno en zijn relatie met Amsterdam en de marathon.

Mizuno Wave Ultima Amsterdam
Mizuno is er met Hero in geslaagd een opvallende en bijzondere TCS Amsterdam Marathon schoen uit te brengen, waarbij Hero is gevraagd zijn kenmerkende puzzelstukjes in het schoenontwerp te verwerken. De Wave Ultima Amsterdam combineert maximale demping met veel comfort. Deze neutrale runningschoen is daarmee ideaal voor jouw wekelijkse runs, en is vanaf nu beperkt verkrijgbaar bij Run2Day.

 

 

 

 

 

Gratis souvenirs
Een bezoek aan de TCS Amsterdam Marathon is niet compleet zonder leuk aandenken. Daarom krijg je bij alle aankopen vanaf € 100 in de Official Merchandise en Mizuno stand gratis een luxe shopper bag. Nog mooier: bij aanschaf van een paar Mizuno schoenen, ontvang je daarnaast ook nog een paar gratis klompsloffen!

Mizuno running shirts
Een ademend functioneel Mizuno runningshirt is voor deelnemers aan de hele marathon bij het inschrijfgeld inbegrepen. Overige deelnemers kunnen dit exclusieve shirt – zolang de voorraad strekt – ook in de Sporthallen Zuid kopen voor € 25 per stuk. Het officiële marathonshirt van dit jaar is verkrijgbaar in een Safety Yellow/Black herenmodel en een getailleerd damesmodel in Tile Blue.