• Official merchandise kleding

Official merchandise kleding

Alleen verkrijgbaar op de Internationale Marathon Expo op 18, 19 en 20 oktober.

Sta jij op 20 oktober aan de start van de TCS Marathon, Mizuno Halve Marathon of de TCS 8 km? Ontdek dan de official merchandise kleding van de TCS Amsterdam Marathon 2019 in samenwerking met Mizuno. Zo kan iedereen zien dat jij een wereldprestatie gaat leveren. 

De graphics die op de kleding staan zijn uniek, ontworpen door illustrator en art director Sjoerd Verbeek. Zie jij je zelf ook al lopen met de typische Amsterdamse illustraties? Of wat te denken van de designs geïnspireerd op De Nachtwacht van Rembrandt? De merchandise collectie bestaat uit functionele hardloopkleding en vrije tijdskleding en is alleen verkrijgbaar tijdens de Internationale Marathon Expo op 18, 19 en 20 oktober.Mizuno Merchandise kleding TCS Amsterdam Marathon

 

 

 

 

 

 

 

Behind the desings

Altijd met precisie en liefde voor het design, dat is hoe Illustrator en Art Director Sjoerd Verbeek werkt. Het creëren van graphics die krachtig zijn, maar tegelijkertijd ook ‘clean’. De inspiratie haalde de Art Director uit de de stad Amsterdam en het jaar van Rembrandt. De stad vol cultuur, historie, een stad met karakter en prachtige gebouwen. Zijn illustraties refereren naar het Olympisch Stadion, de plek waar je als deelnemer finisht. Maar ook naar de bekende grachten, het Rijksmuseum en het typische ‘Amsterdammertje’.

Merchandise kleding TCS Amsterdam Marathon 
Het jaar van Rembrandt

Het jaar 2019 is het jaar van Rembrandt. Door de samenwerking tussen Mizuno en het Rijksmuseum, zijn veel van de merchandise graphics geïnspireerd op De Nachtwacht van Rembrandt, of de meester zelf.  

Mizuno TCS Amsterdam Marathon kleding  

Officiële Mizuno Raceshirt

Een ademend functioneel Mizuno Raceshirt is voor deelnemers aan de hele marathon bij het inschrijfgeld inbegrepen. Overige deelnemers kunnen dit exclusieve shirt bij de voorinschrijving bestellen. 

Herenshirt Damesshirt

Mizuno al 20 jaar hoofdsponsor

Mizuno is dit jaar voor de 20e keer hoofdsponsor van de TCS Amsterdam Marathon. Sinds 2000 werkt Mizuno samen met Le Champion en alle andere partners om het evenement succesvol te organiseren. Van 4.000 deelnemers in het jaar 2000 tot 45.000 deelnemers in 2019.

Over Mizuno
In 1906 werd Mizuno opgericht in Osaka, Japan, waar de broers Rihachi en Rizo Mizuno startten met een bescheiden sportwinkel, maar met een grote passie voor sport. Tegenwoordig kiezen wereldwijd vele sporters voor Mizuno. De superieure kwaliteit performance artikelen wordt bereikt door de toepassing van innovatieve technologieën, Japans vakmanschap en meer dan een eeuw aan ervaring.