Veelgestelde vragen

Q: Mocht de TCS Amsterdam Marathon niet doorgaan, krijg ik dan als individuele deelnemer mijn inschrijfgeld terug?
Als de TCS Amsterdam Marathon 2020 vanwege het coronavirus afgelast dient te worden, dan kunnen individuele deelnemers hun startbewijs inclusief bestelde extra’s doorzetten naar de editie van 2021 op zondag 17 oktober. Restitutie van het inschrijfgeld en bestelde extra’s is niet mogelijk.

Q: Mocht de TCS Amsterdam Marathon niet doorgaan, krijg ik dan als lid van Le Champion mijn inschrijfgeld terug?
A: Leden van Le Champion kunnen hun inschrijving inclusief bestelde extra’s kosteloos annuleren t/m 7 september 2020. Leden kunnen er ook voor kiezen om hun startbewijs door te zetten naar de editie van 2021 op zondag 17 oktober.

Q: Mocht de TCS Amsterdam Marathon niet doorgaan, krijg ik dan als business- of goede doelen team mijn inschrijfgeld terug?
A: Bedrijven of goede doelen kunnen hun inschrijving annuleren t/m 7 september 2020. Bij annulering van 1 mei t/m 7 september 2020 wordt er 50% van de kosten van het/de geannuleerde team(s) en extra bestellingen in rekening gebracht. Na 7 september 2020 vindt er geen restitutie meer plaats van zowel de inschrijfkosten als de extra bestellingen. Bedrijven en goede doelen kunnen er ook voor kiezen om hun ingeschreven teams door te zetten naar de editie van 2021 op zondag 17 oktober.