• Nieuws
  • € 185.617 voor onderzoek naar kanker dankzij TCS Amsterdam Marathon

€ 185.617 voor onderzoek naar kanker dankzij TCS Amsterdam Marathon

Tata Consultancy Services (TCS), wereldwijd leverancier van IT dienstverlening, advies en zakelijke oplossingen, maakt vandaag bekend dat circa 47.000 deelnemers uit 140 verschillende landen € 185.617 hebben ingezameld voor UMC Cancer Center Amsterdam via de TCS Amsterdam Marathon. In de afgelopen 8 jaar is in totaal circa € 1,5 miljoen ingezameld voor kankeronderzoek via de TCS Amsterdam Marathon.

Geert Kazemier, Directeur Cancer Center Amsterdam: “Het is ongelofelijk, zo veel geld voor Cancer Center Amsterdam. Samen met TCS zijn we een geweldig team. Ruim € 185.000 voor grensverleggend onderzoek naar kanker. Ontzettend bedankt!”

Als titelsponsor van de TCS Amsterdam Marathon wil TCS gezondheid en welzijn bevorderen onder medewerkers, klanten en de samenleving als geheel. Om lopers te inspireren, heeft TCS dit jaar een nieuwe campagne gelanceerd waarin de persoonlijke motivatie van deelnemers wordt uitgelicht.

Om de ervaring van lopers en toeschouwers van de TCS Amsterdam Marathon te optimaliseren, heeft TCS de officiële TCS Amsterdam Marathon Race App gemaakt. Hiermee krijgen hardlopers en toeschouwers toegang tot essentiële race-informatie, zowel voor als tijdens het evenement. Ook kunnen toeschouwers lopers volgen via de app.

Om hardlopers een blijvende herinnering te geven, werkt TCS samen met Smart Medal. Hiermee krijgen hardlopers een ‘slimme’ medaille waarmee ze hun race kunnen herbeleven. Door hun fysieke medaille te scannen met hun telefoon, maakt de Smart Medal app een persoonlijk, digitaal hardloopverhaal aan compleet met foto’s en individuele statistieken.