Nieuws /

Startbewijs vraag & aanbod

Kun je op het laatste moment niet meedoen of ben je nog op zoek naar een startnummer voor de TCS 8 km of Mizuno 21,1 km? Plaats dan onder dit bericht jouw oproep. 

De inschrijving voor de Kids Run en de TCS Amsterdam Marathon sluit maandag 17 september 23.59 uur.
Het NK Marathon sluit op maandag 1 oktober 23.59 uur. 

Startnummer overdragen
Heb je iemand gevonden die jouw startnummer wil overnemen of die juist voor jou een startnummer in de aanbieding heeft, dan kun je het startnummer op een andere naam zetten. Het overdragen gaat via je persoonlijk account en is vanaf maandag 12 september t/m vrijdag 19 oktober 11.59 uur mogelijk. Kies in je account voor de optie ‘overdracht starten’. Het wachtwoord voor je account heb je in de bevestigingsmail van je inschrijving ontvangen. Let op: de startnummers van de Businessrun en de NK marathon zijn niet overdraagbaar!

Ophalen startnummer
Let op! Het startnummer kun je vanaf vrijdag 19 t/m zondag 21 oktober ophalen op de Marathon Expo in Sporthallen Zuid. Hiervoor wordt per e-mail een afhaalbewijs verzonden naar de oorspronkelijke deelnemer. Je bent zelf verantwoordelijk voor de overdracht van dit afhaalbewijs. Le Champion bemiddelt hier niet in. Met dit afhaalbewijs haal je het startnummer op, wat op naam van de oorspronkelijke deelnemer staat. Pas in de uitslagen na afloop is de naam van de nieuwe loper zichtbaar.

Mis niets en ontvang het laatste hardloopnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief