• Nieuws
  • Wat wordt jouw volgende hardloopuitdaging?

Wat wordt jouw volgende hardloopuitdaging?

De TCS Amsterdam Marathon wordt al jaren met passie en veel liefde voor de sport georganiseerd door Le Champion. Dit is echter niet het enige hardloopevenement dat we organiseren. Hieronder een overzicht van onze hardloopkalender. Voor welke volgende uitdaging ga jij? We hopen je graag weer aan de start van één van onze evenementen te verwelkomen! 

Saucony Egmond Halve Marathon (14 januari 2018)

Een beest van een wedstrijd begin januari waarin de strijd tegen de (weers)elementen elk jaar weer een verrassing brengt. Dwars door de wind over het prachtige strand van Egmond om bij het keerpunt de duinen in te gaan op weg terug naar deze mooie badplaats. Kies uit een halve of een kwart marathon….als je durft!

Meer info en inschrijven: www.sauconyegmondhalvemarathon.nl

Groet uit Schoorl Run (11  februari 2018)

De parel onder de hardloopwedstrijden in Nederland. Volgens velen het mooiste parcours van Nederland. Sprookjesachtig, wonderschoon, dwars door de bossen en duinen. Dit jaar met een extra dimensie door de schilderachtige duinen die geheel onder de sneeuw lagen. We krijgen er nog kippenvel van! Kies uit 30 km, een halve marathon of de 10 km. Geloof ons: hier wil je echt een keer gelopen hebben! 

Meer info en inschrijven: www.groetuitschoorl.nl

Runner’s World Zandvoort Circuit Run (25 maart 2018)

In de gezellige badplaats klinkt elk jaar het startschot voor de lente op het beroemde circuit van Zandvoort! De Runner’s World Zandvoort Circuit Run brengt je eerst over het race circuit, daarna over het strand om dan via de duinen en het centrum van Zandvoort weer terug te komen op het circuit, waar je met een big smile over de finish gaat! Niet voor niks wordt dit het meest afwisselende parcours van Nederland genoemd. Kies uit de 21,1 – 12 of 5 km. 

Meer info en inschrijven: www.zandvoortcircuitrun.nl

Cruyff Foundation 14K Run (25 april 2018)

De Cruyff Foundation 14K Run is een Social Run die start in het Olympisch Stadion. Via een route van 14 kilometer langs memorabele plekken uit het leven van Johan Cruijff eindigt de run bij de Amsterdam ArenA. Een prachtige manier om stil te staan bij het gedachtegoed van Johan Cruijff.

Meer info: www.cruyff-foundation14krun.nl (inschrijven vanaf februari)

Alkmaar City Run by night (9 mei 2018)

Dwars door de prachtige historische binnenstad van Alkmaar! Elk jaar weer een evenement waar je u tegen zegt. Een echte ‘fun run’ met overal in de stad muziek, gezelligheid, lichteffecten en nog veel meer! Je loopt met een grote glimlach rond, dat is eén ding wat zeker is! Kies uit de 10 km of de 5 km en loop gezellig mee! 

Meer info: www.alkmaarcityrun.nl (inschrijven vanaf maart)

Damloop by night (22 september 2018)

Het ‘kleine’ broertje van de Dam tot Damloop. Maar inmiddels al flink volwassen geworden! De avond voor de Damloop wordt deze ‘fun run’ vol lichtjes gelopen in het ontzettend gezellige centrum van Zaandam. 8 kilometer vol enthousiasme, lichteffecten, opzwepende muziek en nog veel meer! Inmiddels al meer dan 13.000 hardlopers staan er aan de start! Gezellig is het hier zeker!

Meer info: www.damloop.nl (inschrijven vanaf april)

Dam tot Damloop (23 september 2018)

Hoe kunnen we het beste de wereldberoemde Dam tot Damloop omschrijven? De grootste Businessrun ter wereld? Een engels sportblad omschreef het in één zin: Damloop is DAM fun! En dat is het ook! 16 kilometer van Amsterdam naar Zaandam. 45.000 deelnemers die de IJtunnel induiken, dwars door het gezellige Amsterdam Noord en via de “feest straten” in Zaandam eindigen op de Peperstraat. Elke hardloper in Nederland wil deze run een keer gelopen hebben en wij genieten elk jaar weer van de ambiance, de sfeer in alle wijken en de sportiviteit van alle deelnemers.

Meer info: www.damloop.nl (inschrijven vanaf maart)