Media

Tijdens de TCS Amsterdam Marathon wordt vooraf op donderdag een persconferentie gehouden over het topdeelnemersveld. Op zondag, de dag van de TCS Amsterdam Marathon, wordt een persconferentie gehouden na afloop van de marathon met de winnaars.

Accreditaties voor de TCS Amsterdam Marathon kunnen worden aangevraagd door een e-mail te sturen.

Media in de persdatabase van Le Champion krijgen automatisch een uitnodiging voor zowel de persconferenties als het bijwonen van de TCS Amsterdam Marathon zelf. Daarnaast ontvangen zij automatisch onze persberichten. Wil je in deze database worden opgenomen, dan kun je dat via het bovenstaande e-mailadres laten weten.

TV uitzending

De TCS Amsterdam Marathon is op zondag 20 oktober live te volgen op Eurosport 2 van 09.25 tot 12.00 uur, op NH en AT5 vanaf 09.15 uur en op Ziggo Sport van 09.20 tot 12.00 uur. Daarnaast zendt NOS Studio Sport een 30 minuten durende samenvatting in de middag uit en een samenvatting van 5 minuten in de avond uitzending. Ook kun je de wedstrijd live volgen op Telesport.nl en wereldwijd op BVN TV (30 minuten).

Wereldwijd is de TCS Amsterdam Marathon te zien bij 120 tot 190 miljoen huishoudens in 190 landen, met live uitzendingen in Europa, Afrika, USA, Brazilië, China en een groot gedeelte van Azië en Australië.

De uitzending is daarnaast wereldwijd live te volgen op www.tcsamsterdammarathon.nl, met commentaar van Eddy Jansen (NL) en Richard Nerurkar en Rob Walker (ENG).

Bekijk hieronder de hele wedstrijd van 2018, met commentaar van Richard Nerurkar en Rob Walker.

Bekijk hieronder de samenvatting van de wedstrijd met commentaar van Eddy Jansen.