• Kids Run Olympisch Stadion

Kids Run Olympisch Stadion

Online voorinschrijving

Je kunt je t/m 30 september online inschrijven voor de Kids Run van de TCS Amsterdam Marathon. De inschrijfkosten zijn € 3,50 per deelnemer, inclusief chip.

Kids Run Olympisch Stadion € 3,50,-
Inschrijven

Na-inschrijving op Marathon Expo

Op vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober kun je op de Marathon Expo een startnummer kopen tegen het na-inschrijftarief van € 5,00 per deelnemer, inclusief chip. De inschrijving op de dag zelf kan tussen 08.30 – 09.30 uur. 

Na-inschrijving op startlocatie Kids Run

In het startgebied van de Kids Run kun je op zondag 20 oktober nog inschrijven. De kosten zijn € 5,00 per deelnemer, zonder chip. Maak je gebruik van deze optie, dan wordt er dus geen tijdregistratie van jouw deelname gemaakt.

 

Starttijden

Categorie Starttijd Startnummer Startvak
11, 12 en 13 jaar 10.00 uur K1 – K199 Wit
9 en 10 jaar 10.02 uur K200 – K499 Geel
8 jaar 10.04 uur K500 – K699 Roze
7 jaar 10.07 uur K700 – K899 Oranje
4, 5 en 6 jaar 10.10 uur K900 – K1500 Groen

 

Start

Startvakken Parcours
   

Uitslagen en persoonlijk diploma

De uitslagen van de Kids Run worden direct na afloop gepubliceerd op www.tcsamsterdammarathon.nl. Daarnaast kun je via de uitslagen een persoonlijk diploma downloaden. Klik op je naam, print het diploma uit en hang het boven je bed!

Spetterend kinderfeest

Als je klaar bent met lopen zijn er nog heel veel leuke dingen om te doen. Je kunt je laten schminken of springen op de springkussens. Er wordt ook een kinderdisco georganiseerd.

Goede doel

Het officiële goede doel van de TCS Amsterdam Marathon is Cancer Center Amsterdam van Amsterdam UMC. Bij online inschrijving kunnen alle deelnemers een vrijwillige donatie doen aan dit goede doel.

Steun de TCS Amsterdam Marathon bij hun inzet voor kankeronderzoek Cancer Center Amsterdam.

Cancer Center Amsterdam (Amsterdam UMC) is de officiële begunstigde van de TCS Amsterdam Marathon. “Daar zijn we trots op. We kunnen nu meer aandacht vestigen op het belang van kankeronderzoek. Eén op de drie mensen krijgt kanker en er sterven jaarlijks bijna 50.000 mensen in Nederland aan kanker. Met de steun van TCS kunnen we nóg meer invulling geven aan onze missie om de levensverwachting van mensen met kanker te verbeteren”, aldus prof. dr. Geert Kazemier, directeur stichting Cancer Center Amsterdam.

Cancer Center Amsterdam wil kanker voorkomen en genezen. In Cancer Center Amsterdam werken 30 disciplines samen om ervoor te zorgen dat patiënten met (een vermoeden van) kanker zo snel en zo vakkundig mogelijk worden geholpen. Binnen het onderzoeksinstituut  vindt onderzoek plaats naar nieuwe behandelingen en diagnostische tests en wordt patiënten optimale, geïndividualiseerde medische zorg en aandacht geboden, volgens de nieuwste inzichten.  Het centrum investeert in toponderzoek en in de meest geavanceerde apparatuur voor diagnose en behandeling. Patiënten krijgen zo de meest effectieve behandeling en zorg en hebben daardoor de beste kans op genezing en een zo goed mogelijke kwaliteit van leven.