Extra te bestellen

Wil je jouw TCS Amsterdam Marathon beleving compleet maken? Kijk dan hieronder voor de extra opties!

Officiële Mizuno Raceshirt

Het officiële Mizuno Raceshirt is voor deelnemers aan de hele marathon bij het inschrijfgeld inbegrepen. Overige deelnemers kunnen dit exclusieve shirt bestellen voor € 25,00 per stuk. Bij inschrijving kun je kiezen voor een herenshirt (recht model, maat XS t/m XXL) of een damesshirt (getailleerd model, maat XS t/m XXL). 

  

Donatie goede doel

We hebben ook dit jaar gekozen voor Amsterdam UMC, Cancer Center Amsterdam als ons goede doel. Dit kankerinstituut investeert in toponderzoek en de meest moderne technieken en faciliteiten voor een vroege diagnose en een betere behandeling van patiënten met kanker. Doe een donatie bij inschrijving en steun het goede doel. Klik hier voor meer informatie.

Internationale Pasta Party

Pasta Party TCSAM19Op zaterdag 17 oktober wordt een mondiale traditie in Amsterdam voortgezet. Om je als sporter verantwoord voor te bereiden, wordt een uitgebreid pastabuffet geserveerd in de VIP-tent in het Olympisch Stadion. Er wordt gegeten in drie groepen. De eerste groep schuift aan van 16.30 uur tot 17.45 uur, de tweede groep van 18.00 uur tot 19.15 uur en de laatste groep van 19.30 uur tot 21.00 uur. Inschrijven voor de internationale Pasta Party kost €20,- (inclusief één drankje). 

SMS-service

Bij deelname aan de TCS Marathon, Mizuno Halve Marathon en de TCS 8 km ontvang je berichten met doorkomsttijden en je eindtijd. 

Medaille graveren

Iedere deelnemer ontvangt na de finish een unieke herinneringsmedaille. Wil je deze medaille nog specialer laten maken? Dan kun je na afloop bij de graveer-stand tussen het Olympisch Stadion en Sporthallen Zuid jouw naam en prestatie achterop de medaille laten graveren door middel van een laser. Als je vooraf de medaille gravering bestelt, kost deze optie € 7,00. Wanneer je ter plekke beslist om jouw medaille te laten graveren, dan betaal je € 10,00. 

 

Lid worden Le Champion

Ben jij een échte hardloopfan en wil jij meedoen aan de gaafste hardloopevenementen? Word dan lid van Le Champion en ontvang vier keer per jaar het Le Champion magazine en korting bij diverse speciaalzaken. Bekijk hier alle informatie over lid worden.