Extra te bestellen

Wil je jouw TCS Amsterdam Marathon beleving compleet maken? Kijk dan hieronder voor de extra opties!

Officiële Mizuno Raceshirt

Het officiële Mizuno Raceshirt is voor deelnemers aan de hele marathon bij het inschrijfgeld inbegrepen. Overige deelnemers kunnen dit exclusieve shirt bestellen voor € 25,00 per stuk. Bij inschrijving kun je kiezen voor een herenshirt (recht model, maat XS t/m XXL) of een damesshirt (getailleerd model, maat XS t/m XL). 

Let op! Vooraf bestelde shirts dienen uiterlijk zondag 14.00 uur afgehaald te worden.

Donatie goede doel

We hebben dit jaar gekozen voor Amsterdam UMC, Cancer Center Amsterdam als ons goede doel. Dit kankerinstituut investeert in toponderzoek en de meest moderne technieken en faciliteiten voor een vroege diagnose en een betere behandeling van patiënten met kanker. Doe een donatie bij inschrijving en steun het goede doel. Klik hier voor meer informatie.

Pasta Party

Op zaterdag 19 oktober wordt een mondiale traditie in Amsterdam voortgezet. Om je als sporter verantwoord voor te bereiden, wordt een uitgebreid pastabuffet geserveerd in de VIP-tent in het Olympisch Stadion. Er wordt gegeten in drie groepen. De eerste groep schuift aan van 16.30 uur tot 17.45 uur, de tweede groep van 18.00 uur tot 19.15 uur en de laatste groep van 19.30 uur tot 21.00 uur. Er zijn geen tickets meer beschikbaar.

SMS-service

Bij deelname aan de TCS Marathon ontvang je tien berichten met doorkomsttijden: bij ieder 5 km-punt, het 21,1 km-punt en de finish.

Medaille graveren

Iedere deelnemer ontvangt na de finish een unieke herinneringsmedaille. Wil je deze medaille nog specialer laten maken? Dan kun je na afloop bij de graveer-stand tussen het Olympisch Stadion en Sporthallen Zuid jouw naam en prestatie achterop de medaille laten graveren door middel van een laser. Als je vooraf de medaille gravering bestelt, kost deze optie € 6,50. Wanneer je ter plekke beslist om jouw medaille te laten graveren, dan betaal je € 8,00. 

Nederlands ontwerp
Voor het ontwerp van de medaille is gekozen voor een design van een Nederlandse producent. Koninklijke Begeer heeft een eeuwenlange ervaring in de ontwikkeling en productie van de mooiste herinneringen. Van medaille tot ambtsketen. Het vakmanschap is af te zien aan de kwaliteit en de uitstraling die ‘het handwerk’ aan het product mee geeft. De productie in Nederland zorgt voor een betrouwbare levertijd en een maatschappelijk verantwoord product dat met zo min mogelijk belasting voor het milieu wordt gerealiseerd. Als organisatie zijn we bijzonder trots op het ‘visitekaartje van de stad’ dat we hiermee afgeven aan de deelnemers.

Lid worden Le Champion

Ben jij een échte hardloopfan en wil jij meedoen aan de gaafste hardloopevenementen? Word dan lid van Le Champion en ontvang vier keer per jaar het Le Champion magazine en korting bij diverse speciaalzaken. Bekijk hier alle informatie over lid worden.