Extra te bestellen

Wil je jouw TCS Amsterdam Marathon beleving compleet maken? Kijk dan hieronder voor de extra opties!

Mizuno Runningshirt

Een ademend functioneel Mizuno Runningshirt is voor deelnemers aan de hele marathon bij het inschrijfgeld inbegrepen. Overige deelnemers kunnen dit exclusieve shirt bij de voorinschrijving bestellen. De kosten bedragen € 25,00. Deze shirts zijn – zolang de voorraad strekt – ook in de Sporthallen Zuid te koop voor € 27,50 per stuk.

Er is een damesshirt (getailleerd model) en herenshirt (recht model). Bij inschrijving kun je kiezen voor een herenshirt (maat XS t/m XXL) of een damesshirt (maat XS t/m XL). Bekijk hier de maattabel. Het design voor de editie van 2019 volgt zo snel mogelijk.

Donatie goede doel

We hebben dit jaar gekozen voor Amsterdam UMC, Cancer Center Amsterdam als ons goede doel. Dit kankerinstituut investeert in toponderzoek en de meest moderne technieken en faciliteiten voor een vroege diagnose en een betere behandeling van patiënten met kanker. Doe een donatie bij inschrijving en steun het goede doel. Klik hier voor meer informatie.

Pasta Party

Op zaterdag 19 oktober wordt een mondiale traditie in Amsterdam voortgezet. Om je als sporter verantwoord voor te bereiden, wordt een uitgebreid pastabuffet geserveerd in de VIP-tent in het Olympisch Stadion.

Er wordt gegeten in drie groepen. De eerste groep schuift aan van 16.30 uur tot 17.45 uur, de tweede groep van 18.00 uur tot 19.15 uur en de laatste groep van 19.30 uur tot 21.00 uur.

Zolang de voorraad strekt kun je bij inschrijving een ticket bestellen om aan te schuiven bij de Pasta Party. De kosten zijn € 17,50 euro p.p. 

Locatie Pasta Party: witte tent op het veld in het Olympisch Stadion. Entree via tribune F.

SMS-service

Bij deelname aan de TCS Marathon ontvang je tien berichten met doorkomsttijden: bij ieder 5 km-punt, het 21,1 km-punt en de finish.

Medaille graveren

Iedere deelnemer ontvangt na de finish een medaille. Deze medaille kun je na afloop nog specialer maken door deze te personaliseren. Bij de graveer-stand tussen het Olympisch Stadion en Sporthallen Zuid kun je jouw naam en prestatie achterop de medaille laten graveren. Indien je dit vooraf besteld hebt, staat er een medaille op je startnummer. Als je vooraf de medaille gravering bestelt kost het €6,50, anders kun je het ter plekke laten graveren voor €8.

Lid worden

De kosten voor 2019 bedragen € 32,00 voor het hoofdlidmaatschap en € 6,50 voor het gezinslidmaatschap. Let op! Voor een gezinslidmaatschap dient er een hoofdlid van Le Champion op hetzelfde adres woonachtig te zijn. Het lidmaatschap wordt jaarlijks automatisch verlengd.