• Inleiding

Inleiding

Wil jij in oktober genieten van Amsterdam en alles wat de stad jou te bieden heeft? Wil je je een echte atleet voelen en starten en finishen in het historische Olympisch Stadion? Of rennen over de veelbesproken passage onder het prachtige Rijksmuseum? Kom dan naar Amsterdam voor de 43e editie van de TCS Amsterdam Marathon op 21 oktober 2018!

Online inschrijven voor deze editie kan van 12 november 2017 t/m 10 september 2018 of totdat de limiet is bereikt. Je kunt kiezen voor de TCS Marathon, Mizuno Halve Marathon, TCS 8 km, Kids Run en de Echo Mini Marathon. Speciaal voor bedrijven is er de Business Run Mizuno Halve Marathon en Business Run TCS 8 km.

De TCS Amsterdam Marathon, die in het bezit is van het IAAF Gold Label, heeft al jaren één van de snelste parcoursen van de wereld. In de ranglijst snelste marathonsteden bezit de grootste marathon van Nederland de achtste plaats. Hoogtepunten in het parcours blijven de start en finish in het Olympisch Stadion, de passage onder het Rijksmuseum door, langs de Amstel en het Vondelpark.

Wil je deelnemen aan dit geweldige evenement, schrijf je dan vanaf 12 november hier in!

inleiding