Goede doelen 2018

Onderstaand vind je een overzicht en oproep van de deelnemende goede doelen. Wil je meelopen in een goede doelen team? Meld jezelf dan direct bij hen aan. Je zal dan in hun team worden opgenomen, wanneer je een minimum bedrag aan sponsorgeld kan garanderen. De hoogte van dat bedrag wordt door elk goed doel zelf vastgesteld.

Goede doelen TCS 8 km Mizuno Halve Marathon
Hospitaal Broeders   1
Stichting Beschermde Wieg  1 1
Stichting Semmy 30  
Stichting Weg met Kanker 7  
Stichting Het Rijksmuseum 3 2
Ubuntu-Europe 3

 

Lees onderstaand de oproep van de deelnemende goede doelen
  Onze Stichting stelt zich ten doel zwangere en pas bevallen vrouwen die geen beroep op reguliere hulpverlening kunnen, durven of willen doen, desgewenst anoniem, hulp te bieden bij hun vragen en onzekerheden rond hun zwangerschap, bevalling of de situatie na de bevalling. Wij staan vrouwen bij, die bij ons om hulp komen. Niet alleen door zo goed mogelijk advies en antwoord op hun vragen te geven, maar ook door hen te helpen tot verantwoorde afwegingen te komen als het om de toekomst van hun (aanstaande) baby gaat. Vrouwen kunnen 24 uur per dag contact opnemen via  oa. 0800-6005 (gratis). Er zijn fysieke kamers in Den Haag (Juliana), Goes (ADR), Groningen, Heerlen (Zuyderland), Middelburg, Oudenbosch, Papendrecht, Rotterdam/Hoogvliet en Zwolle (Isala).
Loop ook voor de Nursing School in Sierra Leone. Het land mist echt professionals in de gezondheidszorg. Onze halve marathonlopers geven Sierra Leoonse jongeren de kans om de gezondheidszorg in hun eigen land te helpen! We hebben nog plek in ons team, schrijf je nu in!
www.hospitaalbroeders.nl  
Even niet de kanker maar de mens zelf op de eerste plaats, dat is waar wij met onze stichting voor gaan. Steun ons om hen, die het zo hard nodig hebben, een verzorgd weekend weg te gunnen.
wegmetkanker.org
Het Rijksmuseum verbindt mensen, kunst en geschiedenis. Het Rijksmuseum bewaart, beheert, conserveert, restaureert, onderzoekt, bewerkt, verzamelt en toont (kunst)objecten van én over Nederland van de Middeleeuwen tot en met de 20ste eeuw. De medewerkers van het Rijksmuseum lopen hard voor de Prachtnacht. Eenmaal per jaar opent het Rijksmuseum haar deuren speciaal voor kinderen en hun families, die door ziekte of een handicap niet op een reguliere dag kunnen komen. Het Rijksmuseum haalt, tijdens de Prachtnacht, alles uit de kast om hen de avond van hun leven te bezorgen met speciale rondleidingen, feestelijke activiteiten en muziek. De kinderen gaan naar huis met een goed gevulde goodiebag, die betaald wordt van het opgehaalde sponsorgeld. 
This day we run for instead of with vulnerable children of South Africa. 
Support us so we can provide them a nutritious meal per day and therefore increase their opportunities and possibilities in life.
www.ubuntu-europe.org
  Jaarlijks krijgen ongeveer tien kinderen in Nederland hersenstamkanker, oftewel Diffuus Intrinsiek Ponsglioom (DIPG). Hersenstamkanker is niet te genezen. Stichting Semmy financiert het onderzoek naar deze verschrikkelijke ziekte. Dit onderzoek richt zich op het creëren van een overlevingskans van de getroffen kinderen. Maar onderzoek doen kost veel geld. Alle donaties komen door de organisatie van evenementen en activiteiten, waaronder de jaarlijkse Run4Semmy 8km tijdens de TCS Amsterdam Marathon. Al elf jaar rennen we met 300 deelnemers als een ‘blauwe wolk’ het stadion in. Een geweldig gevoel. Ren je ook mee voor onze prachtige stichting? Aanmelden kan via:

www.stichtingsemmy.nl/run4semmy/

 

 

Mis niets en ontvang het laatste hardloopnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief