Gelimiteerde officiële TCS Amsterdam Marathon 2018 schoen

The Art of Running – Geïnspireerd door de Hollandse Meesters

Sport zorgt ervoor dat mensen bij elkaar komen, dezelfde passie delen en dezelfde emoties ervaren. Nergens anders kun je dit gevoel beter ervaren als op de TCS Amsterdam Marathon. Duizenden mensen geven de Power to Perform, genieten van de afstand die ze lopen en ervaren de stad vol kunst en cultuur.

Mizuno brengt de kunst van het hardlopen in beeld in het bijzondere design van deze TCS Amsterdam Marathon 2018 schoen. De typische stijl van Hollandse Meesters is toegepast op de Mizuno Wave Ultima 10. Deze neutrale schoen bezorgt je een comfortabele en soepele hardloopervaring. De kenmerkende Wave-technologie van het Japanse merk zorgt voor een hoog niveau van demping en reactief vermogen. De harmonieuze pasvorm heeft een mesh met subtiele Amsterdam Marathon verwijzingen zoals de drie typerende Amsterdamse kruizen en de verwijzing naar de heilige marathonafstand; 42,195 km.

Nu al verkrijgbaar!
Deze gelimiteerde editie is nu al verkrijgbaar op www.run2day.nl en in de Run2Day winkels verspreid over Nederland. Zo lang de voorraad strekt is deze ook verkrijgbaar op de Marathon Expo op vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 oktober. 

Mis niets en ontvang het laatste hardloopnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief