Overige informatie

Entertainment

Tijdens de TCS Amsterdam Marathon kun je diverse muziekstijlen tegenkomen langs het parcours. Van dj’s, samabands tot vocale hoogstandjes. Welke muziek kun je waar verwachten? Zodra het entertainment voor 2019 bekend is publiceren wij deze hier. Jouw 42 kilometers worden zeker niet saai!

Vlucht

Event: TCS AMSTERDAM MARATHON 
Event location: Amsterdam, the Netherlands
Event ID: 34529AF
Valid Departure Dates: 13/10/2019 – 28/10/2019

Voor meer informatie
Klik hier

Medische verzorging en kleedruimte

Medische verzorging
Zowel vóór, tijdens als na het lopen staat een groot aantal medewerkers van het Rode Kruis klaar. Heb je tijdens de race hulp nodig, dan kun je terecht bij de eerst volgende verzorgingspost. Voor noodgevallen is achter de finish een post ingericht.

Sportmassage
Bij het team van het Nederlands Genootschap van Sportmassage in Sporthallen Zuid (Hal 2) kun je terecht voor een uitgebreide (gratis) sportmassage. Tijd: 8.30 – 17.00 uur.

De kledinginname van de marathon vindt plaats in tenten op het buitenterrein van het Olympisch Stadion. Deelnemers aan de Mizuno Halve Marathon en TCS 8 km kunnen terecht op het parkeerterrein bij Sporthallen Zuid waar tenten zijn geplaatst. Het kledingbeheer is gratis en voor eigen risico. Losse kleding kan niet mee het stadion in.

Kleedruimte
In Sporthallen Zuid zijn enkele kleedkamers met douches.

Kluisjes
In Sporthallen Zuid zijn kluisjes beschikbaar voor jouw sporttas en/of waardevolle spullen.