Busreizen

Uitgerust en onbezorgd naar de TCS Amsterdam Marathon? Boek dan binnenkort een stoel in één van de luxe touringcars die jou naar Amsterdam brengt. Je wordt praktisch voor de deur afgezet zonder overstappen en voorzien van alle gemakken in de touringcar zoals luxe verstelbare stoelen, toilet, TV en climate control. Na afloop van het evenement staan de luxe touringcars weer voor je klaar om jou naar huis te brengen. De busreis kan doorgang vinden als er minimaal 30 personen zich hebben aangemeld voor een opstapplaats.

Informatie over opstapplaatsen verschijnt hier op de site.

Staat jouw opstapplaats er dan niet tussen en ben je met een groep van meer dan 10 personen? Neem dan contact op met Pouw Vervoer en vraag naar de mogelijkheden: 030 - 68 68 305.


Klimaatneutraal naar het evenement
Pouw Vervoer verkleint haar CO2-voetafdruk door klimaatneutraal te rijden. Alle voertuigen rijden, als eerste touringcarbedrijf van Nederland, CO2-Emissie neutraal! De uitstoot van CO2 heet 'CO2-emissie'. Om de CO2-voetafdruk te verkleinen, wordt er zo zuinig mogelijk gereden door de training ‘het nieuwe rijden’. Daarnaast wordt op basis van het aantal verbruikte liters diesel de CO2-emissie gecompenseerd door te investeren in gecertificeerde, duurzame energieprojecten. Deze CO2 compensatie levert per saldo een CO2-neutrale brandstof op.