Hospitality

Doet jouw bedrijf mee aan de Business Run en wil je iets extra’s doen voor jouw team(s)? Dan kun je vlakbij het Olympisch Stadion een eigen hospitalityruimte afhuren. Een eigen hospitalityruimte is ideaal voor het ontvangst van jouw teamlopers en collega’s die komen aanmoedigen, maar natuurlijk ook voor het uitnodigen van relaties. In jullie eigen ruimte kun je elkaar ontmoeten voor de start, samen de laatste voorbereidingen treffen, na afloop de ervaringen uitwisselen en natuurlijk de sportieve prestaties vieren onder het genot van een hapje en een drankje.

Frans Otten Stadion
Huur een speciale ontvangstruimte in het Frans Otten Stadion, slechts 200 meter vanaf Sporthallen Zuid aan het IJsbaanpad. Een arrangement in het stadion kan bestaan uit:

  • Gereserveerde parkeerplaatsen;
  • Douche- en omkleedgelegenheid;
  • Catering vooraf en na afloop.

Voor meer informatie en de kosten: patrick@fransottenstadion.nl of 020-6628767.

Het Amsterdamse Proeflokaal

Direct in de goede ‘flow’ komen op het businessplein onder de luifel van Het Amsterdamse Proeflokaal.  Op het plein is er alle ruimte voor een laatste versnapering vóór de start en na afloop een heerlijk koud pilsje met een portie bitterballen.

Wilt u liever met uw team en/of overige genodigden gebruik maken van onze privé ruimtes op de eerste etage of wilt u vooraf consumptiemunten afnemen neem dan kunt u contact met ons opnemen.

Vanzelfsprekend kunt u ons ook bellen om een tafel in het restaurant te reserveren voor ontbijt, lunch of diner.


Stadionplein 300
1076 CK  Amsterdam
020-3031422
info@hetamsterdamseproeflokaal.nl