Hospitality

Doet jouw bedrijf mee aan de Business Run en wil je iets extra’s doen voor jouw team(s)? Dan kun je vlakbij het Olympisch Stadion een eigen hospitalityruimte afhuren. Een eigen hospitalityruimte is ideaal voor het ontvangst van jouw teamlopers en collega’s die komen aanmoedigen, maar natuurlijk ook voor het uitnodigen van relaties. In jullie eigen ruimte kun je elkaar ontmoeten voor de start, samen de laatste voorbereidingen treffen, na afloop de ervaringen uitwisselen en natuurlijk de sportieve prestaties vieren onder het genot van een hapje en een drankje.

Dit jaar bieden we in samenwerking met onze partners twee opties aan. 

Amsterdams Proeflokaal
Huur een VIP ruimte op de eerste etage van het Amsterdams Proeflokaal, met uitzicht op het Businessplein. Er zijn diverse ruimtes beschikbaar, allen aangekleed met meubilair en een bar. Je kunt voor jouw lopers en gasten consumptiemunten afnemen. Het is ook mogelijk om een tafel in het restaurant te reserveren voor ontbijt, lunch of diner.

Voor meer informatie en de kosten: info@hetamsterdamseproeflokaal.nl of 020-3031422.

Frans Otten Stadion
Huur een speciale ontvangstruimte in het Frans Otten Stadion, slechts 200 meter vanaf Sporthallen Zuid aan het IJsbaanpad. Een arrangement in het stadion kan bestaan uit:

  • Gereserveerde parkeerplaatsen;
  • Douche- en omkleedgelegenheid;
  • Catering vooraf en na afloop.

Voor meer informatie en de kosten: patrick@fransottenstadion.nl of 020-6628767.