Goede doel

 

Wat doet VUmc Cancer Center Amsterdam ?

VUmcCancer Center Amsterdam, het klinisch oncologisch onderzoekscentrum van VU medisch centrum, wil mensen met kanker langer laten leven en zo veel mogelijk genezen. Het is de missie van VUmc CCA om een doorbraak te forceren door innovatieve behandelingen te ontwikkelen. Hiervoor is grensverleggend onderzoek nodig.

De integratie van zorg en onderzoek, van laboratorium en kliniek en de samenwerking tussen de verschillende disciplines is volledig doorgevoerd. Omdat het onderzoeksinstituut onder één dak zit met het ziekenhuis, kunnen onderzoeksresultaten meteen worden getest en verbeterde behandelmethoden voor patiënten geïmplementeerd. VUmc CCA behoort dan ook tot de top van Europa.

Het is onze missie een doorbraak te forceren in de behandeling van kanker. Wij verwachten dat we in de komende 10 jaar door onderzoek de levensverwachting en de kwaliteit van leven van patiënten met kanker te kunnen verbeteren

Voor meer informatie: www.vumc.nl/steuncca

VUmc Cancer Center Amsterdam zet alles op alles om zo veel mogelijk geld te werven voor onderzoek naar kanker. Jij kunt ons hierbij helpen. Via http://marathoncca.alvarum.net kun je het VUmc CCA-team sponsoren. Wil je zelf voor VUmc Cancer Center Amsterdam lopen, dan kun je hier een eigen pagina aanmaken en zo veel mogelijk mensen mobiliseren om jouw sportieve prestatie te sponsoren.

Mis niets en ontvang het laatste hardloopnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief