Le Champion
NederlandsEnglishDeutschFrançaisEspañol

Sponsormogelijkheden

De grootste marathon van Nederland wordt georganiseerd door Le Champion. Vorig jaar deed een record aantal deelnemers van 42.500 uit 89 verschillende landen mee aan de verschillende onderdelen. De route van de marathon, met start en finish in het historische Olympisch Stadion, zit vol Amsterdamse hoogtepunten. Zoals het wereldberoemde Rijksmuseum op het Museumplein, het Tropenmuseum en het Amstelhotel. Ook het Vondelpark, de herenhuizen, molens en grachten ontbreken niet. Het snelle parcours biedt deelnemers de mogelijkheid om hun persoonlijk record aan te scherpen

TCS Amsterdam Marathon in kernwoorden:  Grootste marathon van Nederland, 89 verschillende nationaliteiten, start en finish in Olympisch Stadion, Amsterdamse bezienswaardigheden en snel parcours.

Sponsoring
De evenementen van Le Champion bieden veel verschillende mogelijkheden voor sponsoren. Le Champion ziet sponsoring echt als een partnership. De uiteindelijke invulling van het sponsorpakket gaat in onderling overleg en is altijd maatwerk. Le Champion gelooft vooral in loyale en meerjarige partnerships, om ook echt samen te kunnen groeien in een evenement. Uiteindelijk is het belangrijkste doel om samen met de partners een geslaagd evenement neer te zetten.

TCS Amsterdam Marathon kent drie verschillende soort sponsoren:

Titel/Hoofdsponsor
Het hoofdsponsorpakket is ruim omvattend voor maximale exposure voorafgaande en tijdens het evenement. Samen met de hoofdsponsor kijken we hoe we het evenement zo goed mogelijk kunnen positioneren. Tata Consultancy Services is titelsponsor van de marathon en 8 km en Mizuno is titelsponsor van de halve marathon.

Co-sponsor
Naast het titel- en hoofdsponsorschap zijn er co-sponsorpakketten beschikbaar. Deze aantrekkelijke pakketten zijn uitgebreid en zeer interessant. Het co-sponsorpakket bestaat onder meer uit gratis deelname van 50 personen, logo vermeldingen in advertenties, drukwerk en nieuwsbrieven.  Tijdens het evenement is de sponsor goed herkenbaar door spandoeken, vlaggen en inflatables. Natuurlijk zijn er ook mogelijkheden op het gebied van social media!

Subsponsor
Naast het co-sponsorpakket is het mogelijk subsponsor te worden. De basis inhoud van een subsponsorpakket behelst onder andere logo op de sponsorpagina, logo in het programmaboekje voor de deelnemers, redactioneel stuk in de nieuwsbrief én interessante publiciteitsmogelijkheden tijdens het evenement (spandoeken en vlaggen). Natuurlijk hebben we ook vele mogelijkheden op het gebied van social media!

(Op dit moment is er nog ruimte voor een aantal co-sponsoren en subsponsoren. Daarnaast zijn er ook losse onderdelen af te nemen en is er de mogelijkheid om titelsponsor van de Kidsrun te worden.)

Download hier de sponsormap van de TCS Amsterdam Marathon.

Meer informatie
Voor meer informatie over de sponsormogelijkheden bij de TCS Amsterdam Marathon kun je contact opnemen met Tom Oosterwegel.

Le Champion
Postbus 5029, 1802 TA Alkmaar
Berenkoog 54, 1822 BZ Alkmaar

Tel: 072-5338136
tomoosterwegel@lechampion.nl
www.lechampion.nl

TATA Consultancy Services
Mizuno IAmsterdam
Sky Radio Telegraaf KLM JCDecaux AA Drink De Echo