NK Marathon

Atletiekunie-Vlag-Oranje-RGBHet Nederlands kampioenschap marathon vindt dit jaar plaats tijdens de TCS Amsterdam Marathon op zondag 16 oktober 2016. De Atletiekunie heeft het Nederlands kampioenschap officieel toegewezen aan de TCS Amsterdam Marathon. Met de toevoeging van de Nederlandse titelstrijd wordt een verdere impuls gegeven aan de 41e editie van de grootste marathon van Nederland.

Inschrijven
Om te kunnen deelnemen aan het NK Marathon dien je de Nederlandse nationaliteit te bezitten. Tevens dien je lid te zijn van de Atletiekunie en te beschikken over een door de Atletiekunie uitgegeven wedstrijdlicentie. Bij jouw inschrijving wordt deze controle uitgevoerd. Beschik je over een geldige wedstrijdlicentie dan wordt je automatisch ingedeeld bij het NK Marathon. Inschrijven is mogelijk t/m 25 september 2016.

Startvakken
Deelnemers zijn herkenbaar aan het rood / wit / blauw op de startnummers met vermelding van NK Marathon.
– In startvak WIT starten NK deelnemers: Mannen Senioren, M35, M40, M45, M50, M55, Vrouwen Senioren. Op het startnummer is de kleur WIT aangegeven.
– In startvak GEEL starten NK deelnemers: M60, M65, M70, M75, V35, V40, V45, V50, V55, V60, V65. Op het startnummer is de kleur GEEL aangegeven.

Mis niets en schrijf je in op de nieuwsbrief

 *
naam@bedrijf.nl