Nieuws /

Tata Consultancy Services versterkt samenwerking door titelsponsoring 8 km

Tata Consultancy Services (TCS), hoofdsponsor van de TCS Amsterdam Marathon, gaat ook de 8 km specifiek sponsoren. TCS, een toonaangevend bedrijf op het gebied van IT service, consulting en business solutions, versterkt het sponsorschap van de grootste marathon van Nederland door hun naam te verbinden aan de 8 km. Het contract voor titelsponsoring van de 8 km is getekend tot en met 2015. Op zondag 20 oktober verwacht organisator Le Champion in totaal 40.000 deelnemers. Ruim 7.000 deelnemers starten op de TCS 8 km.

Tijdens de 8 km lopen de deelnemers over een deel van het parcours van de marathon en finishen zij in het historische Olympisch Stadion. Het parcours loopt dit jaar voor het eerst door het hart van het onlangs gerenoveerde Rijksmuseum, de beroemde Passage die Amsterdam-Centrum en Amsterdam-Zuid met elkaar verbindt. Deze afstand is erg geliefd bij gezinnen en beginnende hardlopers.

“Wij zijn erg trots dat TCS ook op de 8 km afstand titelpartner is geworden binnen de TCS Amsterdam Marathon”, aldus Simone Richardson, directeur Le Champion. “Juist de 8 km geeft een extra dimensie aan het evenement, waardoor gezinnen uit binnen- en buitenland de mogelijkheid hebben om allen mee te kunnen lopen. Dit is een belangrijke waarde die zowel wij als TCS willen uitdragen.”

Amit Kapur, regionaal directeur en hoofd Benelux TCS: “We zijn zeer enthousiast en gelukkig met het uitbreiden van onze samenwerking met de TCS Amsterdam Marathon, nu we ook hoofdsponsor zijn van de 8 km. De 8 km biedt meer hardlopers de mogelijkheid om mee te doen aan de TCS Amsterdam Marathon, daarnaast draagt het bij aan een gezonde samenleving en kan er meer onderzoek gedaan worden naar kanker, door de steun aan het VUmc CCA.”

Mis niets en ontvang het laatste hardloopnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief