Nieuws /

Nu al ruim 80 nationaliteiten aan de start!

De inschrijving voor de TCS Amsterdam Marathon is nog niet zo heel lang open, maar wij kunnen nu al met trots mededelen dat er al hardlopers uit ruim 80 landen aan onze start komen te staan! De TCS Amsterdam Marathon staat bekend om zijn internationale karakter en dat zie je terug in de inschrijvingen. Vorig jaar startte wij met 119 nationaliteiten en we verwachten dit jaar dat zeker op zijn minst te evenaren! Wij verwelkomen natuurlijk weer iedere hardloper in het prachtige Amsterdam.

Richard Brunsveld (1)

 

Aantrekkelijk voor iedereen!

Door het afwisselende en indrukwekkende parcours is de TCS Amsterdam Marathon voor vrijwel iedereen aantrekkelijk. Loop met ons mee en maak een fenomenale start en finish in het welbekende Olympisch Stadion. Dit prachtig gerenoveerde meer dan 85-jaar oude stadion zal een onvergetelijke indruk achterlaten na het bereiken van de finish. Maar de beleving die je zult ervaren onderweg is minstens zo speciaal! Ga met ons mee door het hart van het Rijksmuseum, door het groene Vondelpark en langs de gezellige Amstel!

Inschrijven!

De TCS Amsterdam staat bekend als één groot nationaalfeest. Dit wil je niet missen! Loop samen met een greep van onze wereld de TCS Amsterdam Marathon. Schrijf je hier in!

 

 

 

Mis niets en ontvang het laatste hardloopnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief