Nieuws /

Multirent Official Car Sponsor TCS Amsterdam Marathon

Multirent is tijdens de 38e TCS Amsterdam Marathon Official Car Sponsor. Het autoverhuurbedrijf is al een aantal jaar als partner verbonden aan de TCS Amsterdam Marathon en heeft een sterke samenwerking met organisator Le Champion. Het partnership is dit jaar verder uitgebreid tot Official Car Sponsor. Multirent zal de totale mobiliteit tijdens het evenement, dat op zondag 20 oktober plaatsvindt, verzorgen.

De ontwikkelingen en ambities van de TCS Amsterdam Marathon, die dit jaar in totaal 42.000 deelnemers aan de start heeft, past bij de bedrijfsstrategie van Multirent. Daarnaast streven zij er, net als Le Champion, naar om mensen in beweging te brengen en te houden. Jeroen Veldman, Commercieel Directeur: “We zijn zeer enthousiast en gelukkig met het uitbreiden van onze samenwerking met de TCS Amsterdam Marathon, nu we ook Official Car Sponsor zijn geworden van het evenement. Het stelt ons bijvoorbeeld in staat om, naast de zakelijke relatie, samen met onze klanten een actieve en gezonde bezigheid te hebben. Wat wij ook als zeer positief ervaren is dat er ook mogelijkheden zijn voor hun gezinsleden, zoals bijvoorbeeld de Kids Run. Bij ons is het hele gezin meer dan welkom.”

Ook Le Champion is trots op de uitbreiding van het partnership. “Als Le Champion werken we al jaren nauw met elkaar samen. Wij zijn zeer blij dat Multirent de TCS Amsterdam Marathon heeft uitgekozen om de relatie verder uit te breiden door middel van een Official Car Sponsor overeenkomst”, aldus Simone Richardson, directeur van Le Champion.

Naast de inzet van diverse auto’s tijdens de TCS Amsterdam Marathon, verhuurt Multirent ook sinds dit jaar auto’s in Amsterdam, nota bene langs het parcours. Multirent beschikt daarnaast over een wagenpark van ruim 2.600 personen- en bestelauto’s bestaand uit uiteenlopende merken en klassen. Voor iedereen is er altijd een passend vervoersmiddel beschikbaar. Kijk voor alle merken, modellen en verhuurlocaties op www.multirent.nl.

Mis niets en ontvang het laatste hardloopnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief