Le Champion
NederlandsEnglishDeutschFrançaisEspañol

Nieuws

Limiet Mizuno Halve Marathon en TCS 8 km bijna bereikt

03-09-2013

Veel hardlopers besluiten na het voltooien van de Dam tot Damloop of ze meedoen aan de TCS Amsterdam Marathon. Le Champion ziet daarna altijd een enorme piek in de inschrijvingen. In de huidige prognose is het niet ondenkbaar dat voor zondag 22 september, de dag dat de Dam tot Damloop plaatsvindt, de inschrijving voor de Mizuno Halve Marathon en TCS 8 km al gesloten is. Het zou bijzonder jammer zijn als de organisatie deelnemers moeten teleurstellen en daarom raadt zij aan om voor deze afstanden zo snel mogelijk in te schrijven.

Inschrijven kan hier.

2 reacties op Limiet Mizuno Halve Marathon en TCS 8 km bijna bereikt

 1. Beste medewerkers van de TCS Marathon Amsterdam: Ik ben Tinus Dewaide, ik schrijf namens mijn vriendin Verona Janssen. Zij heeft zich laten inschrijven voor de Tcs halve marathon in Amsterdam.
  Is het misschien mogelijk om het inschrijfgeld op 25 -09-2013 af te laten schrijven van haar rekening, omdat ze dan pas haar uitkering krijgt bijgeschreven op haar rekening.

  Bij voorbaat Dank u;

  Groetjes Tinus en Verona.

 2. Wie kan mij helpen aan een start bewijs voor de 8 km recreatie loop.
  Ik loop al jaren achtereen mee maar door ziekte kon ik nupas inschrijven.maar helaas is het limiet aantal deelnamers bereikt.

  Wie kan mij helpen.
  Graag reactie op rdsmit@unica.nl

Geef een reactie

TATA Consultancy Services
Mizuno IAmsterdam
Sky Radio Telegraaf Air France JCDecaux AA Drink De Echo